Jump to content

vand bmw 520 i OKazie!

danger!

Recommended Posts

Oricum eu va multumesc si pentru critici si pentru incurajari! asta este masina se vinde pentru ca poate unii sunt copii de bani gata si isi permit sa tina masinile pe bani lu tati a lu mami etc,eu unu imi tin masinile pe banii mei! o sa iti dai seama cand incepi sa ai un viitor ca in lumea asta nu se munceste numai pentru o masina! acum gata ! incerc sa intemeiez o familie,am nevoie de o locuinta de un strict necesar ! nu mai pot avea grija de masini... Masina este in continuare de vanzare!!!! haideti sa nu mai abatem de la vanare!!

Daca ma ajuta cineva cu masina sa o vand il cinstesc :console:

Curata vrajeala! Daca spui ca esti asa amarat, de ce esti interesat de un E60? Parca le vindeai sa-ti elibeerzi curtea si .........alte minuni.

Nu intereseaza pe nimeni husele alea, oribile; trebuia sa pui poze cu tapiteria. Starea ei este importanta, mai ales ca ....nu stii cati km are , sau cati au fost dati inapoi.

Faruri "tiunning", CD - la fel.

Doar un samsar ca toti ceilalti. Banuiesc ca si masinile lui sunt din acelasi "film".:thumbsup:

http://www.bmwclub.r...cp-6tr-manuala/

Da este vreo problema ca ma intereseaza un e60?am si spus o iau pt tata,el are un a6 si vrea ceva mai bun,da nu inteleg de ce imi faceti voi mie socotelile,chiar deveniti deranjanti!

pentru cine vrea sa vada masina o gaseste in autovit,pe alea loganurilo,langa spalatorie

Buna ziua sunt un membru nou al acestui site/forum, am decis sa vand masina deoarece mai am 3 masini in familie si deja am curte prea aglomerata :frantics:

...daca nu veneai cu motive puerile, nu te intreba nimeni, nimic. Dar, cand spui ca vinzi masinile ca nu mai poti iesi in curte de atatea limuzine, nu cauti sa cumperi altele, mai noi.

Nu te-a intrebat nimeni de ce vrei sa vinzi; tu ai venit cu explicatii puerile si de prisos

sainz, in regulament scrie ca este indicat sa dai cat mai multe detalii in anunt, tocmai pentru a evita alte 100 de postari cu diverse intrebari si raspunsuri ulterioare.

Colegul s-a conformat si a scris tot ce avea pe suflet... yahoo.gif

... masina se vinde pentru ca poate unii sunt copii de bani gata si isi permit sa tina masinile pe bani lu tati a lu mami etc,eu unu imi tin masinile pe banii mei! o sa iti dai seama cand incepi sa ai un viitor ca in lumea asta nu se munceste numai pentru o masina! acum gata ! incerc sa intemeiez o familie,am nevoie de o locuinta de un strict necesar ! nu mai pot avea grija de masini...

Exact, Dy2; uitasem si de povestea asta lacrimogena. Sunt curios care-i genul de client care cumpara o masina dupa asa texte din partea vanzatorului; eu as pleca in clipa urmatoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.