Jump to content

Vand navigatie CIC

Recommended Posts

vreau sa cumpar alt cic din cauza ca la acesta nu pot sa ii pun combox (deoarece este versiunea 39)

initial am vrut sa fac schimb de cic cu unul mai nou cu versiunea 43 (sau sa il cumpar dar nu am gasit)

Edited by ionut1985

se poate face up dar trebuie montat pe masina (cea care a iesit din fabrica) si cum eu l_am cumparat de la dezmembrari nu pot sa mai fac nimic ,sau mai pot sa il demontz si sa il trimit in polonia (am inteles ca se poate dar e putin cam complicat)

versiunea o poti afla cu un tester (intreaba_l pe @neo_anderson el e tata lor :D )

sau mai pot sa il demontz si sa il trimit in polonia (am inteles ca se poate dar e putin cam complicat)

Cred ca scapi mai usor in felul asta, e mai mare bataia de cap cu vandut + cumparat altul, parerea mea.

Edited by LYM

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.