Jump to content

Intrebare - Embleme BMW Seria 3

Marrs

Recommended Posts

Salutari,

Am un BMW E46 coupe 323ci...si recent mi-au furat emblemele de pe masina.

Chestia este ca sunt aproape sigur cine le-a furat, si va zic de ce:

Locul meu de munca este pe o straduta inchisa, pe unde nu circula decat rezidentii. Pe aceasta strada mai este o singura persoana cu un BMW (E36), cu care am avut diverse divergente in trecut.

Mentionez ca omu nu este pe treaba lui...

Dupa ce mi-a furat mie emblemele, m-am uitat pe masina lui si le avea pe cele vechi, sterse, iar la cateva zile a aparut cu emblemele mele pe masina (ale mele erau in stare perfecta).

Intrebarea mea pentru cunoscatori este:

Se potrivesc perfect emblemele de E46 cu cele de E36? pentru ca am impresia ca nu intra fix in spatiul acela rezervat emblemei.

Daca ati mai experimentat cu embleme de diferite modele, pentru diferite masini, va rog sa imi dati si mie un raspuns.

Chiar vreau sa fiu sigur 100% ca el mi le-a furat de pe masina.

Eu am alarma super smechera si seara tin oglinzile pliate si cu toate astea mi-au furat sticlele de la oglinzi si au pliat si oglinzile la loc fara sa sune alarma ! Hotii in ziua de azi stau ore intregi prin saloane de infrumusetare ca sa-si intretina mainile pentru ciordeli refinate ! :thumbsup:
  • Like 2

sunt satul de ciordeli dastea...

mi-au furat emblemele de serie de pe spate, a lasat doar CI....ca probabil la el nu se potrivea.

au vrut sa imi fure oglinda, si au tras de ea...(apropo de maini pt ciordeli rafinate) mi-au crapat-o in doua.

antena de pe masina... si au mai tras de un prag.

Parca as trai in Bronx ma jur...

ca sa nu mai zic ca eu nu am lovit niciodata masina, dar in schimb am gasit-o lovita in parcare pe toate partile.

si intr-o dimineata, masina mea era parcata langa a iubitei mele. ambele zgariate cu cheia dintr-un capat pana in celalalt.

long live Titan...

este ceva incredibil in tara asta. eu nu inteleg ,sunt atatea dezmembrari, cu piese foarte ieftine, cum am vazut ca la multi li sau furat oglinzile, poi ba fratilor un set de oglinzi nu depaseste 50ron la dezm. ce sa mai zic de embleme, care si alea le ei tot cu 50-100 ron depinde unde nimeresti,...probabil ca unii au ramas cu impresia ca ,vezi doamne ca e BEMWEU si piesele sunt scumpe, stai ca mai bine le furam :)) eu am avut si eu norocu, sa-mi fure ceva mai special, bara din fata M m-am pomenit intr-o dimineata cu botu' gol, nu va spun cate injuraturi am bagat in fabrica bmw, ptr piesele lor, puse asa cum a zis un coleg mai sus, puse ca niste piese LEGGO la mine este vb de un e36 coupe, acuma am bara normala:(

Exista ceva pe BMW care nu se fura sau care nu se poate desprinde ? Am citit pe undeva de unul care a ramas fara usile de pe dreapta ! Masinile astea parca ar fi facute din piese LEGO

e na, sau era o masina adusa pt dezmebrat, altfel nu cred ca cineva fura usile de pe orice masina care nu e parasita sau in vreo curte pt dezmembrat, sa fin seriosi