Jump to content

bmw 535d e60

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nu din bransa lui! alta bransa! nu o stii? nu ai cultura! t-i se pare normal sa freci omu pt ca nu-i in stare sa scrie corect româneste si mai are si o cãzãturã de masina?el a cistigat banii cum a putut si si-a luat ce masina a putut,ghinionul lui ca a ales prost,iar aici cere sfaturi si pareri nu sponsorizari pt lectii de limba românã. o sa-si q7 si o sa scrie pe forum audi! o sa fii si acolo sa contabilizezi bransele?

hahahahaha bine zis,,, pe cand termin de reparat la asta cred ca ma pot apuca si de mecanica,,,,eu nu am ales prost masina asta a fost foarte laudata chiar a fost motorul anului 2010 cred,, cu ce sunt eu de vina ca cand incepe sa se strice nu se mai termina

Miculitd, cum adica toti suntem egali? Tu ce masina ai? :)

bmw e39 525d lifestyle edition 2002. din puctul meu de vedere egali ca oameni nu ca masini. m-i se rupe ca altu coboara din s650amg si scruteaza zările in cautare de prada

Edited by miculitd

deci nu suntem toti egali. Lexius are o masina mult mai puternica. :)

mda o masina si jumatate cred la cati bani am bgat in ea :frantics:

depinde de model, nu?

eu nu o vad chiar asa puternica sau nervoasa,, mii rusine sa recunosc dar un s420 parca ma facut si la sprint si pe autobanda :purple:

deci nu suntem toti egali. Lexius are o masina mult mai puternica. :)

asta-i forum de cine are sabia mai lunga?mai groasa?mai ascutita?ce daca are e60? sau orice e! sau f! asta-i forum BMW!bmw are o gramada de modele si o mai mare gramada de proprietari care le intretin cum pot,sau macar incearca.eu atita tin e39 si bag bani in el pina o sa-l dau la programul rabla!

depinde de model, nu?

ma refeream la modelul de CD.

miculitd, dar daca unul are o pietena mai frumoasa ca a altuia, este ala superior sau nu sau este superioara doar pietena lui prietenei aluia care-o are mai urata? :)

io nu i pot suporta pa stia care are masini de peste 300 de cai.

mi se pare niste ingamfati.

similia are m5,bre.

da si acum ce vrei sa fac sa ma pun cu m5 nu vezi ca asta tot stricat e vrei sal stric cu tot,,,dupa mine nu poti pune un diesel cu benzinar,, diesel e pentru batrini,, am avut un corvete anul trecut si pot sa recunosc ca aia a fost masina adevarat am facut m3 din 2009 din toate punctele de vedere,

asta e corvete meu la 300 pe autobanda
si asta e m3 cu care concuram

miculitd, dar daca unul are o pietena mai frumoasa ca a altuia, este ala superior sau nu sau este superioara doar pietena lui prietenei aluia care-o are mai urata? :)

Nu postam mai bine la MASINI SI FEMEI daca tot am ajuns la punctul unde tu nu ai revizia facutĂŁ? Initiatorul topicului vb despre cd si noi ajungem la altele! Esti complexat in vreun fel?

lol

aici e o chestie mai complexa domnule.

in analiza metempsihotica a existentialismului subcutanat,desigur ca divagatia freudiana a postcomunismului exacerbat, nu va duce decat la abrogarea indubitabila a eului inconstient

deci,prietena cea urata a prietenului cel frumos,printr o paralela cvasisatanica a epicurianismului comprehensiv nu duce nicaieri

sper ca te am lamurit

in analiza metempsihotica a existentialismului subcutanat,desigur ca divagatia freudiana a postcomunismului exacerbat, nu va duce decat la abrogarea indubitabila a eului inconstient

deci,prietena cea urata a prietenului cel frumos,printr o paralela cvasisatanica a epicurianismului comprehensiv nu duce nicaieri

sper ca te am lamurit

da amu ce legatura are asta cu cd meu,, aveti sau nu aveti rezolvare

sper ca te am lamurit

sa-mi trag ciocane in cap! TRADU!!!!!!!!!!

mie imi umezeste pompa de inalta presiune pe la capace si noi ne batem pe prietene frumoase sau mai putin frumoase , pe masini superioare sau mai putin superioare, pe gramatica limbii române, pe citate greu descifrabile sau chiar deloc ,ce pana mea fac eu cu pompa asta,sunt garnituri de schimb sau o reconditionez complect?

pai punete si trati daca nici sa citesti nu stii apoi ce sa mai vorbim de mecanica,, dute la somn

ba lexius pina acum sunt al doilea care iti tine partea in aceasta haita de sacali! tu nu vezi ca topicul tau a luat-o razna? ce ai cerut tu si unde s-a ajuns! esti cumva oșan?

ba lexius pina acum sunt al doilea care iti tine partea in aceasta haita de sacali! tu nu vezi ca topicul tau a luat-o razna? ce ai cerut tu si unde s-a ajuns! esti cumva oșan?

da de la certeze,, pai eu ceream pareri despre cd si ei vin cu pareri despre prietena lu ala si a lu ala ca e mai urita si nustiuce

as fi curios de o test corvette versus m5 e60 ca ala e39 e slabut il bate corvetul,, si m3 asta din 2009 e slabut pe linga corvette

m5 ul e60 il spulbera pe vette,n are nicio sansa.gandestete ca are 510 cai si diferential sudat

fa un topic nou, aici e vorba de altceva. asa se cade.

topic am facut dar tu nu ai scris nimic,sau altii poate pt ca m-am straduit sa scriu corect!

da de la certeze,, pai eu ceream pareri despre cd si ei vin cu pareri despre prietena lu ala si a lu ala ca e mai urita si nustiuce

m-am gândit! eu câstig bani la tine la Satu Mare!

Edited by miculitd