Jump to content

Modificari la masina

mb 316i

Recommended Posts

• 1 month later...
Zici ca sunt ''homemade'' facute din lucruri reciclate:)) . seamana cu farurile de pe camaro asta nou parca? dar alea arata a faruri totusi. aa scuze arata ca stopurile de pe camaro :o Edited by Bmw32oCi

• 8 months later...

Salut

Va rog sa ma sfatuiti cu montarea unor becuri led in locul halogenelor din proiectoare. Specific ca am lupa in proiector. Intrebarea mea este daca va lumina la fel de puternic( becurile de tip led au aproximativ 30-40 leduri) iar a doua intrebare e daca masina arata eroare de bec ars si la proiector....in cazul acesta va trebui anulator de bec ars.

Farurile alea numai depo nu sunt ! Multi fac confuzia intre acele depouri made in taiwan [ acolo e firma mama ] si acele depo made in germany [ care de fapt sunt licenta FK ]

Lupe din pexiglas care dupa 6 luni cu xenon pe ele , nu mai vezi cu ele pe drum iar dupa un an [ daca tii la siguranta ta ] le vei inlocui neaparat !

Oricum din punctul meu de vedere , nu au ce cauta pe e46 genul asta de faruri ! si scumpe [ 300 de euro aprox ] si degeaba !

Sincer sincer nici mie nu-mi plac, acum e normal gusturile nu se discuta...

Daca tot a impartasit cu noi noile faruri, trebuie sa se astepte la pareri pro si contra :popcorn:

Masina e ca femeia, tu o vezi frumoasa, altii o vad urata :console:

Edited by smiley32

sincer, cam 90% dintre cei de pe forum nu sunt de acord cu nimic aftermarket...daca nu e OEM, e "naspa,aiurea,cam nasol" ..

pe deoparte, e adevarat ca multi pun accent pe calitate, iar de cele mai multe ori produsele OEM sunt ca si calitate peste cele aftermarket..

ON:

nici mie nu pot sa spun ca imi plac farurile, dar nici cum exagereaza colegii mai sus nu mi se par :)

Un prieten de aici de pe forum a avut faruri in genul astora dar model de seria 7 :sick: si in afara de fapul ca sticlele s-au matuit foarte repede si se abureau, vizibilitate zero(nu putea sa plece la drum noaptea cu masina), acum a renuntat la ele si a pus faruri stock fara lupa oem si este foarte multumit. Acum stii cum e nu poti sa te c... in gustul omului, daca tie iti plac asta e cel mai important si daca mai ai si vizibilitate cu ele, atunci e perfect, nu tine cont de parerile altora, doar ca si eu imi mentin idee ca la banii care i-ai dat pe ele iti luai faruri oem cu bixenon din dezmembrari, sau faceai retrofit cu lupe morimoto :thumbsup:

Ciudate rau angel eyes-urile patrate :eek:

• 4 weeks later...

Salut

Va rog sa ma sfatuiti cu montarea unor becuri led in locul halogenelor din proiectoare. Specific ca am lupa in proiector. Intrebarea mea este daca va lumina la fel de puternic( becurile de tip led au aproximativ 30-40 leduri) iar a doua intrebare e daca masina arata eroare de bec ars si la proiector....in cazul acesta va trebui anulator de bec ars.

Becurile acelea pe care vrei sa le montezi, daca nu ma insel, sunt mai mult de aspect. Am pus la un E39, tot in proiectoare si nu luminau deloc, erau doar de design. Cat despre eroare in bord, nu cred ca iti apare nimic, cel putin la 5-ar nu a aparut.

Bafta!

On topic: sunt aiurea tare farurile acelea, dar macar isi fac treaba bine? Lumineaza bine ??

• 2 months later...