Jump to content

turbina sau geometria

oviddio

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

aaa multumesc ca ma speriasem

acum trec mai departe ,cum fac sa-mi dau seama daca ete stricata electrovalva de la turbina sau cea care comanda EGR-ul ca vad ca sint la fel amindouo se pot schimba intre ele ?

aaa multumesc ca ma speriasem

acum trec mai departe ,cum fac sa-mi dau seama daca ete stricata electrovalva de la turbina sau cea care comanda EGR-ul ca vad ca sint la fel amindouo se pot schimba intre ele ?

Se pot schimba intre ele. Eu iti recomand sa o schimbi pe cea defecta. NU SE CURATA! astea sunt povesti...

Mergi putin cu mufa scoasa de la debitmetru, in felul acesta, egr-ul devine nefunctional.

Am inteles ca ai gasit erori pe egr, si ca dupa 3000rot/min masina merge normal... dupa 3000 egr-ul nu mai are nici un rol, ar trebui sa fie inchis.

da asa este dar nu ca merge normal de fapt cind apas acceleratia sa fac o depasire accelerez dar nu raspunde parca nu urca in viteza in paralel cu turatia ,si dupa 3.4 secunde parca ceva se deblocheaza nu stiu cum sa explic ,si se aude ca un huruit

pa forum baietii zic ca ar fii aceea valva care comanda presiunea vacumatica de la egr

scuzati-ma ca raspund mai cu intirziere dar mai lucrez la masina acum am curatat si senzorul de admisie.dar ma gindesc ca daca scot mufa de la debitmetru nu o sa mearga mai rau si o sa se inregistreze eroare in computerul de bord

nu stiu ce i-am facut dar masina merge bine acum,nu am facut decit sa curat senzorul de admisie si...sa pierd o tubulara mica de 10 prin scut pe sub motor sau unde o fii ca nu am gasit-o,va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns si vedem cum vor decurge lucrurile ,va tin la curent cu noutati

• 2 weeks later...
a fost doar o impresie sau poate chiar a mers bine dar acum iar merge ca inainte, chiar nu stiu ce sa-i fac,oricum am cumparat electrovalva aceea de egr astept sa ajunga din germania luata de pe ebay cu 70euro am luat si 3m de furtun si schimb toate furtunele, dar problema este alta ,,am pus masina pe tester ieri si ...am toate bujiile arse in 3 ani le-am schimbat de 4 ori ce dracu face sa le arda asa repede

• 3 months later...

Verifica releul de buji mai mult ca sigur ala ii dus daca in fiecare an schimbi bujiile.

Electrovalva are o sita in compartimentul de jos care ii prins cu 2 urechiuse ( un dreptunghi ). Incearca sa desfaci sita aceea si sa o speli cu o periuta de dintii. O pui inapoi si vezi daca s-a remediat...Sita aceea se mai curata din cand in cand...