Jump to content

geometrie sector 6

Myx

Recommended Posts

mi-am facut eu geometria la norauto, tot la un e90. Baiatul de acolo a pus masina de 4 ori pe stand si de fiecare data pe ecran apareau valori total diferite.... Dupa vre-o 5 ore de stat acolo, am plecat cu masina mergand APROAPE drept. NU recomand Edited by dmnu

mi-am facut eu geometria la norauto, tot la un e90. Baiatul de acolo a pus masina de 4 ori pe stand si de fiecare data pe ecran apareau valori total diferite.... Dupa vre-o 5 ore de stat acolo, am plecat cu masina mergand APROAPE drept. NU recomand

acelasi lucru am patit si eu la autosoft dudesti...si NU, nu e ok nici acum!

Prelungirea Ghencea. E un service maricel, nou, pe partea stanga cum vii dinspre Stadion spre Domnesti. E undeva vis-a-vis de statia lui 385. Am facut acolo geometria si a fost chiar ok, nu am probleme cu masina.

Prelungirea Ghencea. E un service maricel, nou, pe partea stanga cum vii dinspre Stadion spre Domnesti. E undeva vis-a-vis de statia lui 385. Am facut acolo geometria si a fost chiar ok, nu am probleme cu masina.

e cel care are si vulcanizare ? ceva inscriptii cu rosu ? MAi e un service acolo Antupo dar e mai vechi

e cel care are si vulcanizare ? ceva inscriptii cu rosu ? MAi e un service acolo Antupo dar e mai vechi

Da cel care are si vulcanizare, si e mai maricel asa, adica lung :)). Langa magazinul ala cu alarme, si e strada aia nasoala cu gropi.

La antupo mergeam inainte, dar acum au niste preturi de te doare mintea.

Edited by radduu

stiu si eu service-ul, cat te-a costa MYX?

130 am platit, initial sunasem la Filaret dar nu ma potriveam deloc cu orele la care puteau ei sa ma programeze . Aici a fost instant

Edited by Myx

Facut directie la MHS Motors...Exceptand faptul ca a durat cam mult, adica de la 14:10 cand aveam programare pana la ora 17 si un pic, ma declar multumit, in sensul ca masina se comporta bine, volanul sta drept, acum sa vedem daca mai toceste. Mi-au si spalat-o, deci... :goodjob: Edited by allex_nastase

Facut directie la MHS Motors...Exceptand faptul ca a durat cam mult, adica de la 14:10 cand aveam programare pana la ora 17 si un pic, ma declar multumit, in sensul ca masina se comporta bine, volanul sta drept, acum sa vedem daca mai toceste. Mi-au si spalat-o, deci... :goodjob:

pai sa speram ca va fi un feedback pozitiv pe geometrie de la ei . Eu am avut o revenire la serviceul unde am facut geometrie , imi statea volanul putin stramb , au mai verificat ei , acum sta bine .

• 4 months later...

am incercat eu azi sa fac la filaret geometria si mi-au zis oamenii ca nu am jantele originale si ca nu o pot face, asta dupa ce am stat doua ore acolo. macar am aflat ca nu am jocuri sau alte alea. problema initiala era ca masina tocea cauciucurile fata pe interior, dupa o geometrie facuta acum 6 luni la minunatii de la autosoft dudesti. eu am pus jantele de iarna care sunt dezent in ideea ca sunt cauciucurile bune si nu le da lor cu virgula :))

de cei de la sama de pe iuliu maniu stiti ceva? pana cand gasesc jante pe 18 de vara tre sa fac in alta parte :))