Jump to content

VAND BMW 318D E90 2006

andrei_ghi

Recommended Posts

post-26957-0-25994700-1336060500_thumb.jpgBMW 318D 122CP

AN: 2006 ( nu sfarsit 2005 cum am mai intalnit...)

Km. 101.000 km.

DOTARI:

- BARA FATA M PAKET ORIGINALA BMW

- FARURI CEATA;

- FARURI XENON/ ANGEL EYES;

- JANTE ORIGINALE 17 INCH;

- SENZORI PARCARE SPATE;

- NAVIGATIE BUSINESS;

- CLIMATRONIC;

- SCAUNE FATA INCALZITE;

- OGLINZI ELECTRICE/ INCALZITE;

- GEAMURI ELECTRICE (4);

- SUPORT PAHARE FATA;

- COTIERA CENTRALA REFRIGERATA;

- PILOT AUTOMAT;

Masina a fost achizitionata in 2009 din Germania fiind primul proprietar pe carte in Romania.

Are aproximativ 15.000 km efectuati in tara.

Revizii efectuate la timp.

Tinuta in garaj si neutilzata pe timp de iarna.

PRET: 11.400 EURO. (NEG)

Edited by andrei_ghi

pai da, este 30% M-pack, este o optiune cand o comanzi noua, ceva gen folia de pe geam, te intreaba acolo cat la % M-pack sa fie?? si in functie de bugetul disponibil iti pune cat te tine... :rolleyes: ...M-pack front bumper, de unde dreaq a mai scos-o si pe asta, anunt a la samsar gen Boldinica ala de Cluj....

pai da, este 30% M-pack, este o optiune cand o comanzi noua, ceva gen folia de pe geam, te intreaba acolo cat la % M-pack sa fie?? si in functie de bugetul disponibil iti pune cat te tine... :rolleyes: ...M-pack front bumper, de unde dreaq a mai scos-o si pe asta, anunt a la samsar gen Boldinica ala de Cluj....

prietene ti-as recomanda sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai caut prietenie aiurea ( chiar eram curios sa vad cat dureaza pana apare cate un ,,baiat bun" sa se bage in seama)

salut, bara spate e normala e90?

salut, da bara spate este normala

mai bine modificai si farurile in photoshop ca sunt penale.sincer nu stiu de ce da-ti banii pe asa ceva.

:)) mai bine iei o carte de gramatica a limbii romane ( da-ti in cazul in care nu te-ai prins ;) ) cat despre poze nu sunt modificate in photoshop sunt puse diresct dupa camera ( nikon d-3000).

din pacate nu am reusit sa pun mai multe poze, voi incerca din nou, pana atunci, pt cine e interesat le pot oferi pe mail.

corect.

referitor stric la comentariul meu ce te-a deranjat?

arata-mi un model de faruri aftermarket pentru E90 care sa fie ok.din punctul meu de vedere zici ca este broasca masina cu ele.

apropo,ai si farurile OEM?evenual cand o vinzi sa dai cumparatorului si farurile.

si angel eyes si xenon in cazul tau nu cred ca sunt optiuni.sunt un downgrade

strict la comentariul tau nu m-a deranjat absolut nimic, este dreptul tau sa ai o parere (chiar daca eu unul nu sunt de acord cu ea); singura problema este ca mi s-ar parea civilizat sa comenteze doar oamenii direct interesati de anunt dat fiind faptul ca thread-ul este la capitolul VANZARI nu la capitolul TUNING ETC...

acum, sincer, nu ma intelege gresit, cum ca as fi impotriva libertatii de exprimare, insa nu inteleg aceasta placere de a comenta complet aiurea la niste anunturi de vanzari auto... pe bune, din 3 postari, un utilizator a pus o intrebare corecta iar ceilalti doi (printre care si tu) nu au facut decat sa posteze niste comentarii carcotase...

corect.

referitor stric la comentariul meu ce te-a deranjat?

arata-mi un model de faruri aftermarket pentru E90 care sa fie ok.din punctul meu de vedere zici ca este broasca masina cu ele.

apropo,ai si farurile OEM?evenual cand o vinzi sa dai cumparatorului si farurile.

si angel eyes si xenon in cazul tau nu cred ca sunt optiuni.sunt un downgrade

sincer mi se rupe de parerea ta.este forum si pot sa spun ce vreau.de exemplu km mai mult ca sigur nu sunt reali.

are carte service?cum demonstrezi ca are revizii facute la timp?ce inseamna la timp?

desi sunt satul de cocalari ca tine am sa fac un efort sa-ti raspund desi nu meriti. reviziile au fost facute doar la Bavaria Otopeni de cand am achizitionat-o (07.2009), la fel si km su fost verificati acolo. cartea de service exista. alte probleme mai ai??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.