Jump to content

Vand 325i E90

Silviu1980

Recommended Posts

Vanzarea este valabila pana pe 20 Mai pentru ca apoi plec in voiaj cateva luni. Masina e pusa si pe autovit are nr de inmatriculare CT-04-VVV

Nu are nici un defect estetic si mai ales tehnic

Are toate optiunile minus trapa si tapiserie piele pentru ca personal urasc pielea dar iubesc trapa ;-)

Pretul este 14,000 euro si nu negociez absolut deloc pentru ca masina nu va cere nici un ban destul de multa vreme de aici inainte.

Fotografii le gasiti in posturile mele de pe forum. Cine vrea altele ma poate contacta pe silviu_vlasceanu id de yahoo sau 0721 11 94 22

http://www.autovit.ro/bmw-325-C23961045.html

Edited by Silviu1980

Salut!

De obicei nu ma bag in anunturi daca nu vreau sa cumpar.. dar fiind pe un forum BMW ar fi frumos din partea ta sa nu incerci sa ne pacalesti.. ca poate mai stim cate ceva despre e90..

E resoftat? sau de ce are 231CP?

Cum adica suspensie M reglabila? Nu am auzit de asa ceva..

Bixenon adaptiv? Cred ca e bixenon simplu (autolevel)

Antiradar? In cel mai bun caz detector radar..

Oglinda retrovizoare cu camera? Camera de hotel sau de care? Si aici, in cel mai bun caz.. un senzor de lumina..

Navi business? Ce ai tu e navi professional!

Are toate optiunile minus trapa si tapiserie piele pentru ca personal urasc pielea dar iubesc trapa ;-)

minus scaune incalzite, minus senzori parcare fata, minus pilot automat (nu vad bine din poze).. si asta e doar asa la prima vedere.. ca si concluzie are toate optiunile minus multe optiuni :))

Iti doresc bafta la vanzare Silviu!

O seara buna!

Edited by rashpy

-resoftat

-si da antiradar..daca vei cauta pe google gasesti la vanzare undeva la 700-1200 euro sau Jammer Laser cumva se numea.

Cat despre scaune...sa nu cautam chiar acul in carul cu fan

Bi-xenon la xenon cu auto-leveling spune toata lumea..acum am invatat si eu de la tine-accept

Oglinda retrovizoare are asistenta la faza lunga-daca stii ce este.

Dar eu cred ca prea cauti tipicarii si judeci devreme fara macar sa o fi vazut masina real.

Ok navi professional...cat de mare e diferenta fata de business?Acum ca m-ai corectat accept. Dar pt 2 lucruri marunte preferi sa arunci cu noroi.

Daca nu era o masina ok nu ceream banii astia care pt Ro sunt multi.

Btw sunt curios ce masina conduci tu si cum arata, asta din curiozitate.

Te rog lasa-mi topicul clean. Cine va fi interesat va putea sa zica absolut orice dupa ce o vede, testeaza.

Edited by Silviu1980

Te rog lasa-mi topicul clean. Cine va fi interesat va putea sa zica absolut orice dupa ce o vede, testeaza.

Silviu aici lumea poate comenta orice , pe autovit e liniste , de asta ai platit ceva euro acolo . Pretul e ambitios , poate merita o spalare inainte de pozele pt vanzare . :thumbsup:

"Ok navi professional...cat de mare e diferenta fata de business?Acum ca m-ai corectat accept. Dar pt 2 lucruri marunte preferi sa arunci cu noroi."

Este diferenta foarte mare, in favoarea TA! Deci aici te-am ajutat, nu am aruncat cu noroi.. de fapt nu am facut decat sa-ti atrag atentia la ce ai scris TU in anunt! Nu am zis ca masina nu e buna sau ca nu merita banii sau alte lucruri de genul asta.. ti-am zis doar ca ce scrii in anunt e in mare parte eronat. Asta iti poate spune oricine.

Erau niste poze de la o intalnire din Ct. Da pretul este ambitios din considerentul a 2 lucruri care le are in vedere un cumparator al unui motor mai mare pe benzina:

-taxa de inmatriculare

-starea masinii

Sunt convins ca daca o luam acum din De as fi platit destul in starea in care este.

Sincer ma astept sa o vand greu sau deloc pt ca eu sunt un pasionat de aspirat benzina. Numai cineva care a avut si stie despre benzina poate vorbi la obiect. De diesel luat pt consum "mic" sunt satul.

Da-le incolo de poze, nu cred ca un cumparator interesat nu-si da seama ca e noroi.

"Ok navi professional...cat de mare e diferenta fata de business?Acum ca m-ai corectat accept. Dar pt 2 lucruri marunte preferi sa arunci cu noroi."

Este diferenta foarte mare, in favoarea TA! Deci aici te-am ajutat, nu am aruncat cu noroi.. de fapt nu am facut decat sa-ti atrag atentia la ce ai scris TU in anunt! Nu am zis ca masina nu e buna sau ca nu merita banii sau alte lucruri de genul asta.. ti-am zis doar ca ce scrii in anunt e in mare parte eronat. Asta iti poate spune oricine.

Greseli se mai fac-legat de navi-anuntul l-am pus noaptea tarziu. Oricum ca de la om la om Multzam de input.

Greseli se mai fac-legat de navi-anuntul l-am pus noaptea tarziu. Oricum ca de la om la om Multzam de input.

Silviu, nu suntem copii; nu exista nicio GRESEALA in anuntul tau. Tot ce ai scris este cu intentie. :thumbsup:

Iar anuntul este pentru cine nu stie cum arata si ce are un E90. (incerci si tu).

De unde are "kit M da fabrica"?? Suspensiile sunt stock (e ridicata la maxim), volan, frana de mana etc sunt stock . Asa ca, unde-i "chitul iem"?

Jantele sunt niste replici , proiectoarele cu xenon .....(iti vor spune colegii cum se numesc) . Restul l-au cam spus colegii.

Deci , spune altora despre masina "cu toate optiunile", full ....fara piele (si inca o lista intreaga).

In rest, bafta

@verssatu -nu stiu daca faci misto de verbul "asista" :)) ..dar in caz ca esti serios si nu stii ce vrea sa spuna el, exista o optiune intr-adevar.. e un senzor in oglinda si cand detecteaza faruri din fata comuta automat de pe faza lunga pe faza scurta ca sa nu-l deranjeze pe cel care circaula pe sensul opus.. cred ca la asta se refera.

@verssatu -nu stiu daca faci misto de verbul "asista" :)) ..dar in caz ca esti serios si nu stii ce vrea sa spuna el, exista o optiune intr-adevar.. e un senzor in oglinda si cand detecteaza faruri din fata comuta automat de pe faza lunga pe faza scurta ca sa nu-l deranjeze pe cel care circaula pe sensul opus.. cred ca la asta se refera.

Da, schimba automat de pe lunga pe scurta. M-am referit la kit M exterior...daca tu spui ca nu e atunci nu stiu cum trebuie sa arate un kit M de berlina.

nu fac misto, am intrebat serios. Merci de explicatie. :thumbsup:

-resoftat

-si da antiradar..daca vei cauta pe google gasesti la vanzare undeva la 700-1200 euro sau Jammer Laser cumva se numea.

Cat despre scaune...sa nu cautam chiar acul in carul cu fan

Bi-xenon la xenon cu auto-leveling spune toata lumea..acum am invatat si eu de la tine-accept

Oglinda retrovizoare are asistenta la faza lunga-daca stii ce este.

Dar eu cred ca prea cauti tipicarii si judeci devreme fara macar sa o fi vazut masina real.

Ok navi professional...cat de mare e diferenta fata de business?Acum ca m-ai corectat accept. Dar pt 2 lucruri marunte preferi sa arunci cu noroi.

Daca nu era o masina ok nu ceream banii astia care pt Ro sunt multi.

Btw sunt curios ce masina conduci tu si cum arata, asta din curiozitate.

aberezi!

tu vb de 2 lucruri diferite.

daca tot esti pe forum bmw,o sa mai inveti si tu una alta:

1)ceea ce schimba faza lunga cu faza scurta ,la detectarea altor participanti la trafic din sensul opus, este "asistenta faza lunga".

2)oglinda retrovizoare poate fi cu efect anti-orbire si se manifesta prin detectarea luminii puternice ,venite din spatele masinii(de la ceilalti participanti la trafic),si "absorbirea" ei astfel incat acea lumina sa nu incomodeze si/sau orbeasca soferul.

Acuma,ca ti-am explicat cele 2 optiuni diferite,iti mai spun ca acestea sunt independente una de alta,deci nu e obligatoriu ca avand una s-o ai si pe cealalta cu atat mai putin sa le ai pe amandoua incorporate in oglinga retrovizoare.

aberezi!

tu vb de 2 lucruri diferite.

daca tot esti pe forum bmw,o sa mai inveti si tu una alta:

1)ceea ce schimba faza lunga cu faza scurta ,la detectarea altor participanti la trafic din sensul opus, este "asistenta faza lunga".

2)oglinda retrovizoare poate fi cu efect anti-orbire si se manifesta prin detectarea luminii puternice ,venite din spatele masinii(de la ceilalti participanti la trafic),si "absorbirea" ei astfel incat acea lumina sa nu incomodeze si/sau orbeasca soferul.

Acuma,ca ti-am explicat cele 2 optiuni diferite,iti mai spun ca acestea sunt independente una de alta,deci nu e obligatoriu ca avand una s-o ai si pe cealalta cu atat mai putin sa le ai pe amandoua incorporate in oglinga retrovizoare.

@CTS, vezi explicatia colegului rashpy, care a ras de mine...:(

Daca ai fi citit celelalte posturi ai fi vazut cati. In fine. Rog mods inchiderea topicului

Cel putin in topicul asta, de vanzare, eu nu vad unde ai scris numarul de kilometri. Pe autovit nici atat.

Cred ca ai facut o greseala cand ai postat anuntul asta colegule.

Eu in locul tau o scoteam de la vanzare de pe forum. Oricum sansele sa se vanda aici sunt foarte mici catre 0. Mai mult pierzi timpul, intrand pe acest topic si raspunzand la fiecare.

Spor la vanzare.

Eu in locul tau o scoteam de la vanzare de pe forum. Oricum sansele sa se vanda aici sunt foarte mici catre 0. Mai mult pierzi timpul, intrand pe acest topic si raspunzand la fiecare.

Spor la vanzare.

Am cerut inchiderea topicului. Sincer un coleg a zis odata, parafrazez- unii de aici isi iau bmw numai de sigla dar ii ustura buzunarele sa puna si combustibil mai ales sa-si mai si intretina bine masina. 90% de pe forum se dau pasionati si le suiera vantul in buzunare. Sunt si 10% ca isi vad de treaba lor si tot respectul pentru ei. Blamarile si bagatorii in seama stau cu curul in vechiturile pline de rugina si troncanitoare dar vin sa-si dea cu parerea cand in viata lor no sa-si permita sa intretina o masina corespunzator.

La multi comentatori de aici le urez mult succes si multi basi sa va dati manelele la maxim ca nah...aveti Bmw.

Sainz, te rog inchide topicul.

Spor la vanzare.

Auzi colegu , s-au vandut multe masini pe forum asta , inclusiv eu am luat 3 masini de aici si am si vandut 2 , asa ca nu e cazul sa arunci cu pietricele de hartie . Deci exista sanse sa vinzi masina aici . :thumbsup: Normal ca lumea e ceva mai figuranta , iar masina asta e cu target specific . Un 325 nu se vinde asa usor , dar nu e imposibil . Eu as spune ca ai mai mari sanse sa vinzi un benzinar ca asta aici decat pe autovit unde vin toti sa se plimbe si sa ramana socati de consum . Asa ca e bine sa-ti joci sansa oriunde

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.