Jump to content

Vand cd player

Recommended Posts

salut, nu trimit in tara.

cu toate ca nu s-a vandut cd-playerul inca va rog sa inchideti acest topic, nu voi mai accesa acest forum, daca trebuie sa ii raspund cuiva si sa pun o poza cu produsul trebuie sa stau cu frica ca imi va fi topicul inchis.

va multumesc

salut, nu trimit in tara.

cu toate ca nu s-a vandut cd-playerul inca va rog sa inchideti acest topic, nu voi mai accesa acest forum, daca trebuie sa ii raspund cuiva si sa pun o poza cu produsul trebuie sa stau cu frica ca imi va fi topicul inchis.

va multumesc

:)))

daca raspunzi cuiva, nu-ti va inchide nimeni topicul ;)

poti pune acum o poza

:)))

daca raspunzi cuiva, nu-ti va inchide nimeni topicul ;)

poti pune acum o poza

salut, vezi mai jos in topicul cu mansoane piele schimbator bmw E46, o sa vezi acolo cu ce am gresit, exact asta am facut acolo am asteptat sa intrebe cineva ceva ca sa nu se considere up si am pus si poze cu ocazia asta, as fi pus poze de la inceput dar inca nu le aveam

multumesc pentru intelegere

:blink: ce tare...

eu zic sa nu mai raspunzi la nimeni, dar si asa ti se va inchide topicul :smile: ... glumeam

astept pozele...

p.s. vorbeste cu moderatorii, sigur a fost o neintelegere

Edited by adi_JOL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.