Jump to content

Probleme buton BC

töffefe

Recommended Posts

Salutare,

Sunt proaspatul ( 2 saptamani) posesor al unui BMW E39 520d din 2003. Masina este f bine intretinuta si probleme cu ea nu am, in afara de faptul ca nu merge butonul BC. Il apas dar nu se schimba meniul, imi afiseaza doar temperatura exterioara. Fostul proprietar mi-a zis ca aceasta problema a avut-o si el dar s-a rezolvat prin infingerea la loc a unei mufe sarite de la vibratii. Inca nu a reusit sa vb cu cel ce l-a ajutat initial sa rezolve problema asta, dar daca e vb doar de o mufa sarita din calculatorul de bord ma gandesc ca as putea si eu sa o infing la locul ei.

Ati mai intalnit asa ceva? Aveti idee despre ce mufa este vorba si cat de complicat ar fi pentru mine sa rezolv aceasta problema?

operatiunea asta este foarte simpla poti sa o faci si tu, se demonteaza usor maneta BC marea problema la maneta este ruperea firului din interiorul manetei

incearca cu o maneta care sigur este functionala si vezi ce se intampla

sau daca esti foarte priceput poti desface maneta sa verifici firele de la butonul BC,@valymad a desfacut multe manete si chiar a reparat ...

sigur ai activat BC-ul???iti arata masina cand ai o usa deschisa sau un bec ars ???

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Salutare, revin cu noutati: maine sunt programat la reprezentanta din Iasi pentru resoftarea intrumentelor de bord. Pe tester apare o eroare care nu poate fi stearsa intre instrumentele de bord si blocul de lumini.

Nu cunosc codul erorii. Aparent exista o diferenta de aproximativ 5200 km intre ce e afisat pe bord si km cititi din cheie. Nu inteleg de unde apare diferenta asta, ma gandesc ca nu se complica nimeni sa dea inapoi doar 5200 km.

O intrebare pentru voi: am sau nu calculator de bord? Mai mult ca sigur butonul de BC de pe maneta de semnalizare a functionat candva, ideea ar fi ca dupa resoftare sa se rezolve problema, numai ca in optiunile masinii nu apare nicaieri scris cum ca as avea calculator de bord.

VIN: GU59342.