Jump to content

zgomot e39

ogdan

Recommended Posts

Am un zgomot in stanga fata,un clancanit care se manifesta numai pe piatra cubica.  Am schimbat  tot ce au propus cei de la Bavaria. Masina e un 528 din 97.  In rest nu m-a suparat cu nimic. Poate cineva sa m-ajute? Multumesc.

167966[/snapback]

Verifica amortizorul

Bafta :blink:

Ce ai schimbat?

167978[/snapback]

amortizoare, brat inferior parca, 2 buc , si cred ca bielete antiruliu; astea mi-au spus ca tre' schimbate si am acceptat ,la Filaret. Cei de la Bavaria au schimbat discuri de frana si placute si cam atat. In rest au verificat-o si e OK. Acum are cam 147000 km. Eu am luat-o cu zgomotul asta. Avea 87000 atunci. E posibil sa fie de la caseta de directie? Se spune ca este o problema frecventa la e39.

amortizoare, brat inferior parca, 2 buc , si cred ca bielete antiruliu; astea mi-au spus ca tre' schimbate si am acceptat ,la Filaret. Cei de la Bavaria  au schimbat discuri de frana si placute si cam atat. In rest au verificat-o si e OK.  Acum are cam 147000 km. Eu am luat-o cu zgomotul asta. Avea 87000 atunci.  E posibil sa fie de la caseta de directie? Se spune ca este o problema frecventa la e39.

167993[/snapback]

Eu cred ca este bratul superior.Este mai dificil de verificat,deoarece "pare' ca nu are joc.

Daca are joc caseta,se poate constata usor.

Am un zgomot in stanga fata,un clancanit care se manifesta numai pe piatra cubica.  Am schimbat  tot ce au propus cei de la Bavaria. Masina e un 528 din 97.  In rest nu m-a suparat cu nimic. Poate cineva sa m-ajute? Multumesc.

167966[/snapback]

sa nu fie de la crucea cardanica si ai tu senzatia ca este pe fata. cand pleci dupa loc se aude un clancanit metalic?sau poate fi de la bara care actioneaza bieletele de directie..

Eu cred ca este bratul superior.Este mai dificil de verificat,deoarece "pare' ca nu are joc.

Daca are joc caseta,se poate constata usor.

167995[/snapback]

Este raspunsul corect. Aceeasi pb. am avut-o si eu = brat schimbat. Si tot pe stanga! :blink:

Este raspunsul corect. Aceeasi pb. am avut-o si eu = brat schimbat. Si tot pe stanga! :blink:

168290[/snapback]

Multumesc, zgomotul asta nu se produce la o groapa sau trecere peste o denivelare ; il face numai pe piatra cubica sau drum neasfaltat.

Cam cat te-a costat bratul superior?

Am s-o duc la AB. Baietii sint buni. Mi-am vopsit-o acolo si a iesit perfect.

• 1 month later...
exista cazuri cand intra pietricele dupa tabla de protectie de la disc...si vreau sa iti zic ca fac ca naiba de tare...daca dai discul jos, sun 3 suruburi la tabla de protectie, o tragi putin in exterior si o sa cada ceva pietricele...am patit-o :blink:

181367[/snapback]

te ai ganditi la flansa de la amortizor ?? :)