Jump to content

M3 E46 Turbo

ss_cipri

Recommended Posts

e30-ul ..PH xx MOM nu era galben ?!

aici l-a luat pe ungurul cu ARO :)

http://www.youtube.com/watch?v=SJQEAhffjlA&feature=related

am vazut ieri MOM-U era tot albastru, a facut un x6 hamman evo M tycon de 900(asa se auzea) de cai :)

Am ratat finala nu pot sa dau prea multe detalii, ieri am vazut mai multe curse azi nu prea, imi doream sa vad cea mai rapida masina din Romania dar se pare ca a stat doar pe tusa, un Nissan GTR care cika detina recordul in RO, 9 secunde; Din cate cure am vazut eu cel mai bun timp la scos un porche rosu GT, un pic peste 10 secunde!

Edited by darius_x

am vazut ieri MOM-U era tot albastru, a facut un x6 hamman evo M tycon de 900(asa se auzea) de cai :)

Am ratat finala nu pot sa dau prea multe detalii, ieri am vazut mai multe curse azi nu prea, imi doream sa vad cea mai rapida masina din Romania dar se pare ca a stat doar pe tusa, un Nissan GTR care cika detina recordul in RO, 9 secunde; Din cate cure am vazut eu cel mai bun timp la scos un porche rosu GT, un pic peste 10 secunde!

Porsche'u rosu din oradea, WIN nu? La fel si GTR-u, tot din oradea.. Pacat ca nu am putut sa ajung si eu azi la cluj..

Porsche'u rosu din oradea, WIN nu? La fel si GTR-u, tot din oradea.. Pacat ca nu am putut sa ajung si eu azi la cluj..

da..porche-ul a participat si a luat locul 1 la categoria lui din cate am inteles(nu am vz finala)...GTR-U a stat doar in parcare:( crek era defect..

Nu m-a facut pt ca nu am mai participat duminica din cauza unor probleme tehnice, poate m-a facut cand eram pe trailer :popcorn:

Cateva poze de la event:

Rog un moderator sa stearga off topicul...

Nu te supara pinochio, oare cine a castigat din cursa asta ??? sincer nu pot sa.mi dau seama

:hyper: :hyper: :hyper:

post-41826-0-90808900-1344962259_thumb.jpg

Ursul ala e 2.5 turbo si m-am dat cu el sambata.

Poza care ai pus-o tu e imediat dupa start, eu cand am dat a 2-a mi-a fugit spatele catre bordura (pista mizerabila) si am franat, nu avea rost sa mai continui. Daca vrei spune-i amicului tau cu ursul ca ne vedem la Tulcea...

Nu contest ca ma poate bate un urs 2.5 turbo, cunosc doi care pot (Nelu Paranici si Mihai Nebunu').

• Like 2

Pisti il cheama din cate am inteles eu.

Intre timp am schimbat grilele fata, laterale si nuca de la schimbator.

A ajuns si emblema fata de carbon dar nu am reusit sa o montez, trebuie sa-i fac un mic artificiu...

Luni sau marti o sa trimit masina la Oradea (Domy) pentru fabricarea plenumului de admisie din aluminiu, cel de plastic a cedat din cauza presiunii duminica dimineata la Cluj :(

post-7840-0-45292300-1345130844_thumb.jpg

post-7840-0-40523400-1345130849_thumb.jpg

post-7840-0-18226000-1345130856_thumb.jpg

A, pai ala are si e30-u cu motorul de m5 pe el, 2.5-ul cica are 380 (sa cel putin asa se aude, pentru ca la noi ursarii traiesc in lumea lor mica si nu comunica cu noi fraierii care indraznim sa ne luam masini mai tinere decat noi).

Plenumul l-a proiectat Hexer?

P.S: E tare cum un posesor de masina cu 143 cp te poate numi "pinochio"!

Edited by bogdy
  • Like 1

A, pai ala are si e30-u cu motorul de m5 pe el, 2.5-ul cica are 380 (sa cel putin asa se aude, pentru ca la noi ursarii traiesc in lumea lor mica si nu comunica cu noi fraierii care indraznim sa ne luam masini mai tinere decat noi).

Plenumul l-a proiectat Hexer?

P.S: E tare cum un posesor de masina cu 143 cp te poate numi "pinochio"!

A scos 12.1, asa ca undeva la 400 de cai trebuie sa aibe.

Domy va proiecta si executa plenumul, mai putin sudura ca e aluminiu.

P.S lasa cainii sa latre in voia lor, atata timp cat eu stiu ce vorbesc si ce rezultate am :)

gelu_bmw: nu am inteles ce ai vrut sa zici.

Edited by ss_cipri