Jump to content

Cumpar e90/e92 320d

Recommended Posts

Salut,

Cumpar doar una din urmatoarele variante pe motor 320d cu km sub 125k:

- e90 modelul 2009+, ma refer la cel cu stopuri LED

- e92 2007+

Restul de optiuni nu sunt foarte importante, ce mai este important e ca masina sa fie ingrijita si cu km reali...

Anyone?

Edited by mihaichiritescu

Sau daca ma puteti ajuta cu sugestii, sfaturi, eventual chiar anunturi auto ar fi super. Bugetul maxim se invarte undeva in jurul a 17k euro.

Merci

sugestia ar fi sa te hotarasti la caroserie , mie anuntul tau imi pare o gluma . Cumpar E90 /E92 . Ori e una ori alta .

sugestia ar fi sa te hotarasti la caroserie , mie anuntul tau imi pare o gluma . Cumpar E90 /E92 . Ori e una ori alta .

Nu inteleg de ce ti se pare tie o gluma. Poate tie iti place una din variante mult mai mult decat cealalta si de asta nu poate fi ori una ori alta dar mie sincer imi e oarecum indiferent intre cele 2 modele de caroserie. Daca vrei sa ajuti poti ajuta si fara sa sari cu comentarii de genul asta.

http://ecom.bmw.de/ecom32gahp/DE-GAHP/UVMBMW/de/pages/uvse/index.jsp?process=uvse

vezi si tu ce gasesti p-acolo,....,macar au km cit de cit reali,..

apreciez linkul. m-am uitat si nu prea am gasit ce vreau eu in banii care ii am. adica un coupe este peste 17k si o berlina 2009 iar pare sa fie peste 17k. poate nu am eu bugetul care trebuie...

eu am bagat 100mii la cautare,baga si tu mai mult,150,...nu se poate sa nu gasesti,,..oricum ,la ei sunt mai scumpe,sunt toti dealerii pe germania acolo,...

eventual,o iei pe firma,fara tva,..

Edited by sbircris

eu am bagat 100mii la cautare,baga si tu mai mult,150,...nu se poate sa nu gasesti,,..oricum ,la ei sunt mai scumpe,sunt toti dealerii pe germania acolo,...

eventual,o iei pe firma,fara tva,..

Asa este, sunt 2 modele pe la 125k km la 16900 care, presupunand ca sunt euro 5, cu adus in tara si inmatriculare m-ar costa pana in 17500.

Nu sunt sigur daca pretul afisat pe site contine TVA sau nu, si din cate stiu in cazul in care iau o masina pe firma trebuie sa platesc TVA-ul la inceput si apoi este recuperat de firma, caz in care nu m-ar ajuta foarte mult.

Am o mica nelamurire cu privire la cele 2 motorizari 320d cu si fara EfficientDynamics. Inteleg ca 320d cu ED are 163 CP si 320d fara ED are 177?

Pe www.bmw.ro la automobile rulate vad variante 320d cu ED la 177 CP dar uitandu-ma pe lista de preturi vad ca varianta cu ED are doar 163 CP...sunt putin confuz aici.

Ma uit si pe autovit sa vad daca gasesc ceva ok, cu toate ca am mari retineri fata de acest site...

Multumesc frumos pt raspuns!

Salut,

Uitandu-ma pe autovit am dat de niste coupe-uri interesante, dar sunt foarte retinut fata de cumpararea de masini din Romania, asa ca as vrea sa va cer si voua parerea.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C22548581.html

http://www.autovit.ro/bmw-320-C24188623.html

Astea doua sunt de la un dealer Savara, stiti ceva de dealerul asta? Prima zice ca e inca in garantie, pana la 100mii km, daca masina e in garantie nu vad motivul pentru a da km inapoi.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C23793939.html

Ce parere aveti?

Multumesc anticipat :)

de ce nu te duci sa le vezi ? cu masinile SH trebuie sa ai si noroc...

ma voi duce sa le vad. Eu am o impresie asa ca majoritatea masinilor puse pe autovit sunt manarite la km, si am vorbit si la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu au cum sa imi garanteze care este nr de km. Presupun ca daca fac diagnoza pe masina si verific informatiile din cartea service ar fi de ajuns nu?

ma voi duce sa le vad. Eu am o impresie asa ca majoritatea masinilor puse pe autovit sunt manarite la km, si am vorbit si la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu au cum sa imi garanteze care este nr de km. Presupun ca daca fac diagnoza pe masina si verific informatiile din cartea service ar fi de ajuns nu?

Problema este ca nu am mai avut BMW si nu sunt neaparat avizat sa vad singur o masina. Este cineva dispus sa vina cu mine daca vreau sa vad o masina? Fac cinste :p

Salut,

Uitandu-ma pe autovit am dat de niste coupe-uri interesante, dar sunt foarte retinut fata de cumpararea de masini din Romania, asa ca as vrea sa va cer si voua parerea.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C22548581.html

http://www.autovit.ro/bmw-320-C24188623.html

Astea doua sunt de la un dealer Savara, stiti ceva de dealerul asta? Prima zice ca e inca in garantie, pana la 100mii km, daca masina e in garantie nu vad motivul pentru a da km inapoi.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C23793939.html

Ce parere aveti?

Multumesc anticipat :)

toate 3 sunt masini vindute de samsari.

cauta aici detalii despre savara

Edited by muzica9

Nu are rost sa iei de la Savara sau alt samsar industrial . Cat despre comentariul la postul meu , e chiar f important sa te hotarasti la caroserie . Si sa spui ca ti-e indiferenta caroseria e iar o gluma . Si am terminat . Succes . :console:

Nu are rost sa iei de la Savara sau alt samsar industrial . Cat despre comentariul la postul meu , e chiar f important sa te hotarasti la caroserie . Si sa spui ca ti-e indiferenta caroseria e iar o gluma . Si am terminat . Succes . :console:

Daca te face sa te simti mai bine prefer coupe dar mai important decat caroseria este numarul de km si cat de intretinuta e masina.

Imi place destul de mult si berlina asa ca nu m-ar deranja o berlina intretinuta bine. Nu ma limitez la coupe si pt ca nu am neaparat bugetul cu care sa am cele mai multe pretentii.

pai la 17K 2009-2010 sub 125K nu gasesti eu asa cred...

eu zic sa verifici in primul rand motorul la masina si prin motor inteleg turbina , filtru de particule , distributia si cam atat ... km nu ii poate nimeni garanta la nici o masina poti doar sa prinzi o masina manarita rau la KM ...

depinde cum privesti lucrurile spre ex in loc de 19K mai bine dai 17k pe masina si de 2000E iei o turbina si un filtru de partiule nou si stai linistit asta e parerea mea ...

pai la 17K 2009-2010 sub 125K nu gasesti eu asa cred...

eu zic sa verifici in primul rand motorul la masina si prin motor inteleg turbina , filtru de particule , distributia si cam atat ... km nu ii poate nimeni garanta la nici o masina poti doar sa prinzi o masina manarita rau la KM ...

depinde cum privesti lucrurile spre ex in loc de 19K mai bine dai 17k pe masina si de 2000E iei o turbina si un filtru de partiule nou si stai linistit asta e parerea mea ...

verificarea asta la motor de care zici este prinsa intr-o diagnosa la reprezentanta BMW? bineinteles ca, cand voi cumpara o masina, ii voi face diagnoza si voi mai verifica si intrarile la service. Acum, daca vanzatorul sa zicem imi zice ca masina are 100K km, si de la 100K km nu si-a mai inregistrat nici o intrare la service eu nu pot oricum sa imi dau seama...

revin si la intrebarea: care e diferenta intre 320d simplu vs 320d efficient dynamics? 177 cs 163 cai + consum mai redus?

deasemenea imi spusese cineva ca intre 2007 si 2009, BMW a folosit niste piese la directie din Taiwan si multe masini au fost chemate la service...poate cineva sa imi confirme asta?

multumesc

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.