Jump to content

Vand BMW E65 730D

dumi

Recommended Posts

Zilele acestea am sa vreau sa ii schimb discurile de frana si am optat sa le iau de la aceiasi firma de unde le-am luat si pe cele pe care le-am avut pe E46. Insa este o problema. Discurile le cumpar de la un tip din suedia care la randul lui le comanda de la o firma din state. Tipul asta doar ce mi-a raspuns la cererea de oferta acum, si imi spune ca 730D nu prea a vazut nici prin state si cei drept nici prin suedia, nu prea sunt dizelakis, mai mult benzina iar seria caroseriei nu il ajuta prea tare. Nici realoem.com se pare ca nu prea ii este de folos.

Ma intreaba daca urmatoarele dimensiuni ale discurilor sunt ok:

Fata - 324x30x81mm

Spate - 324x20x67mm

Voi ce parere aveti de dimensiunile astea? Astea sunt cele corecte?

Atasez o poza ca sa vedeto modelul, mie unul mi s-au parut ok la E46, atata tot ca erau un pic mai zgomotoase astea decat cele fara gauri..

Briz - Persoana respectiva a pus anuntul ala si pe alte forumuri. Am luat legatura cu el si omul ar vrea mai mult sa o vanda intreaga decat sa o dezmembreze, gen probabil pt cineva care are alta identica.

Oricum cutia de pe a lui, nu ar fi mers la mine, insa erau multe altele care mi-ar fi fost de folos :rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.