Jump to content

probleme motor e46 benzinar

florin32

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Vreau sa va spun ca mi-am rezolvat problema si de o saptamina ma bucur si eu de bmw-ul meu....

Motorul merge extrem de frumos,in relanti nu are nici cea mai mica fluctuatie si este foarte silentios....aproape ca nici nu se aude.

Probabil a contat si faptul ca i-am schimbat in afara de cuzineti si toti tachetii,lantul de distributie cu toate patinele si intinzatorul hidraulic al lantului,plus toate garniturile si semeringurile pe la care s-a umblat,precum si uleiul si toate filtrele.

Dupa cum ziceam,acum macar stiu ce am in motor,pe ce ma bazez si nu cred ca voi mai avea probleme pe partea asta.

Oricum,acum daca tot am fost in service,i-am pus sa imi faca si o constatare generala la toata masina si in afara de bucsile de la bara stabilizatoare n-au mai gasit nici un joc pe nicaieri....

Asa ca am scapat de problema si pot sa ma bucur de masina in sfirsit....ca tare frumos mai merge acum....

super , e bine ca ai facut-o sa mearga boboc,cel care a vandut-o sigur a dat-o ca sa nu bage bani in ea si probabil a distrus-o din cauza uleiului prost , pe care la bagat in motor.

ma mir ca nu ai inspectat-o mai bine la cumparare.

sa te bucuri de ea ! thumbsup.png

Edited by gelu_bmw

multumesc pt urari!

sa stii ca cine a zis ca graba strica treaba nu a fost prost deloc....

atunci cind am luat masina m-am dus cam pe graba intr-o seara dupa ce am terminat serviciul si asa de tare mi-a placut masina,mai ales ca inainte de ea vazusem numai cazaturi si fel de fel de cazane,ca dupa ce am dat o tura cu ea m-a convins total...

problema a fost ca m-am dus la o ora cind era aglomerat tare prin bucuresti si nu am avut unde sa ma dau mai tare la ea ca sa aud bataia care oricum din interiorul masinii se auzea foarte incet si daca era liniste deplina...

nu am mai stat pe ginduri,mai ales ca omul parea serios,era unicul proprietar al masinii,o avea de 2 ani si asta a fost...

oricum,dupa cum am mai zis...tot raul spre bine...acum stiu sigur ce am in motor,stiu ce am bagat si stau fara teama. ;)