Jump to content

Recommended Posts

rog cine stie daca se potriveste la E46 325 i facelift (2001/10) modelul luk lf 20 de mai sus? Stiu ca sa montat pana in 2001/09 si sa trecut apoi la luk lf 30 de cand a inceput facelift-ul....dar daca nu ma insel sa revenit la luk lf 20.Rog cine stie sa confirme/infirme.

Nu ii mai pune luk 20, se strica repede, pune luk 30; si orice ar fi, nu cumpara de la grozadan, ca nu tin. Mie mi-au picat 2 luk 20 in mai putin de un an si 11.000 km

merci de parere...dar mai astept totusi si alte pareri....SIncer eu stiam exact contrariu:luk lf 20 ,cele de pe prefacelift au fost mai bune si sa revenit la ele pe la sfarsitul lui 2002 tocmai pt. ca noile pompe, luk lf 30 nu au fost fiabile.Daca ma insel sau am dreptate ...mai astept opinii, pareri.

am fost in aceeasi situatie si am pus LF-20 pana la urma pe 320IA facelift , mi se pare ca difera putin la prindere, dar merge montata.

si eu stiu ca LF-20 e mai buna decat LF-30.

pompa am luat-o sh din Germania si este si acum pe masina montata de vreo 3-4 ani

am fost in aceeasi situatie si am pus LF-20 pana la urma pe 320IA facelift , mi se pare ca difera putin la prindere, dar merge montata.

si eu stiu ca LF-20 e mai buna decat LF-30.

pompa am luat-o sh din Germania si este si acum pe masina montata de vreo 3-4 ani

ai cumva o poza cu luk 20?...am mai gasit pe net dar nu stie sa-mi spuna daca e 20 sau 30...macar sa stiu un indiciu clar .

Deci eu stiam ca luk 30 a fost o perioada scurta montata pe E46 din cauza proastei fiabilitati...dupa care sa revenit la vechiul model (luk 20)...

nu am poza...da un search pe google :thumbsup:

merge sigur LF-20 pe e46FL

stiu asta, dar vroiam un indiciu sa compar cu ce am gasit pe net...Vanzatorul respectiv nu stie de care e...Am gasit de fapt doua in aceasta situatie si nimeni nu stia nici codul macar...dar avea poza cu ea si vroiam sa compar

stiu asta, dar vroiam un indiciu sa compar cu ce am gasit pe net...Vanzatorul respectiv nu stie de care e...Am gasit de fapt doua in aceasta situatie si nimeni nu stia nici codul macar...dar avea poza cu ea si vroiam sa compar

deci am auzit doua pereri: lf 20 si lf 30....hadeti macar inca o parere :) sa vad unde inclina balanta...Binenteles o parerea reala.

Edited by saplacan