Jump to content

Probleme 745i

DavidExpress

Recommended Posts

Salutare tuturor - este prima oara cand intru pe un forum de genul .

Am achizitionat de curand un BMW 745i 2002 ( 186 000 km - nu prea cred ca sunt reali dar sa spunem ca da ) - este din pct meu de vedere full - am cumparato fara oglinzi - am fost la cineva mi-a pus de e46 coupe

revizie - filtre ulei si aer, nu se deschidea portbagajul aproape deloc - i s-a pus ulei hidraulic de servo directie - acum functioneaza se deschide tot - dar nu ramane si se inchide la loc

Am urmatoarele probleme - DACA PUTETI SA MI DATI UN SFAT -

1. Cate o data scoate fum mult - dar nu mereu din cand in cand si un miros oribil - cate o data imi baga acel fum inauntru daca nu este aerul conditionat pe on.

2. Business cd ul functioneaza foarte ok la fel si magazia de cd uri dar nu are bass deloc - initial am crezut ca s-au scos difuzoarele din ea dar am constatat ca sunt toate la locul lor si nu stiu ce sa fac *( imi spunea cineva ca s-ar putea sa fie arse statiile de sub scaune - daca stie cineva ceva... )

3. Break Parking FAIL - am schimbat senzori + placute frana spate + fata - a sters eroarea din calculator dar dupa 3 ore a aparul la loc cu galben - fac precizarea ca in mers la 3-5 km/h daca apas pe butonul de frana de mana se cupleaza - deci ceva functioneaza :)

Am vrut sa iau un e60 dupa 2007 - dar imi place mult e65 mi se pare mult mai business decat e60.

Multumesc mult pentru timpul acordat citirii acestui post - sper ca am postat unde trebuie si sper sa fie totul ok

O seara minunata tuturor

Cu stima,

Andrei

4. Dupa apasarea butonului de portbagaj se ridica dar nu ramane sus incepe sa coboare l

• 2 weeks later...

1. Galerie evacuare. Pentru pret cauta pe forum la vanzari sunt destui care aduc pe comanda tot ce vrei.

2. Mergi la un tester. Din cate imi aduc aminte se poate face test sa vezi daca vreun difuzor e ars. Eventual iti spune daca ai si alte erori.

3. Tot la tester poti sa vezi care exact eroarea. Pe iDrive este doar generic.

4. pare ceva mecanic, probabil telescoapele alea si-au trait viata.

Edited by siulian