Jump to content

Telefonul din cotiera E39

Recommended Posts

Nu mai am receptorul BMW Siemens BIT II Cordless Ejectbox http://www.m5board.com/vbulletin/members/33656-richardp-albums-666-various-picture12412-bmw-cordless-siemens-bit2.jpg , iar suportul din cotiera este putin spart si are banda rupta ! Intrebarea mea este ... pot sa pun alt suport telefon de la Nokia de exemplu ? Nu mai gasesc modelul acesta si as vrea sa pun pt Nokia sau Iphone ! Apare vreo problema cu modulul sau cu mid displayul ? Va rog daca cunoasteti si puteti sa mi dati niste sfaturi , eventual daca are cineva de vanzare cotiera cu telefon din linkul de mai sus ... cumpar ! Multumesc . Edited by smbogdan

• 4 months later...

Nu mai am receptorul BMW Siemens BIT II Cordless Ejectbox http://www.m5board.com/vbulletin/members/33656-richardp-albums-666-various-picture12412-bmw-cordless-siemens-bit2.jpg , iar suportul din cotiera este putin spart si are banda rupta ! Intrebarea mea este ... pot sa pun alt suport telefon de la Nokia de exemplu ? Nu mai gasesc modelul acesta si as vrea sa pun pt Nokia sau Iphone ! Apare vreo problema cu modulul sau cu mid displayul ? Va rog daca cunoasteti si puteti sa mi dati niste sfaturi , eventual daca are cineva de vanzare cotiera cu telefon din linkul de mai sus ... cumpar ! Multumesc .

Are cineva acest tip de telefon,cu modul si toate cele ... inclusiv cartea-codul ? Sau bluetooth oem ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Salut! Mai esti interesat de modul?

Salut ! Modul telefon am si eu , imi trebuie in principiu receptor+suportul din cotiera !

sau te referi la modul BT ? Spune mi cum il conectez ? am microfon de la tel masinii , ai restul ... cablu antenta si cablu bt? eu vreau sa fie perfect functional si cu comenzile !

Edited by smbogdan

Salut ! Modul telefon am si eu , imi trebuie in principiu receptor+suportul din cotiera !

sau te referi la modul BT ? Spune mi cum il conectez ? am microfon de la tel masinii , ai restul ... cablu antenta si cablu bt? eu vreau sa fie perfect functional si cu comenzile !

Am si BIT si BT! Pentru a te conecta la un modul BT(pe langa antena BT) iti trebuie un adaptor (difera PINOUT-ul -adica pozitia pinilor din mufa)! In functie de generatia de modul BT este posibil sa schimbi microfonul din plafon (unele module BT nu sunt compatibile cu microfoanele de generatie mai veche)! Butonul de pairing il poti face foarte usor si il poti monta in portbagaj langa modul sau poti gasi la dezmembrari o consola pentru cotiera cu buton de pairing! Comenzile de pe volan vor functiona fara probleme! Problema principala ramane la compatibilitatea modulului BT cu telefonul cu care te conectezi!! Sunt cazuri in care nu iti vede agenda SIM sau nu iti incarca SMS-urile sau se deconecteaza!

Am si BIT si BT! Pentru a te conecta la un modul BT(pe langa antena BT) iti trebuie un adaptor (difera PINOUT-ul -adica pozitia pinilor din mufa)! In functie de generatia de modul BT este posibil sa schimbi microfonul din plafon (unele module BT nu sunt compatibile cu microfoanele de generatie mai veche)! Butonul de pairing il poti face foarte usor si il poti monta in portbagaj langa modul sau poti gasi la dezmembrari o consola pentru cotiera cu buton de pairing! Comenzile de pe volan vor functiona fara probleme! Problema principala ramane la compatibilitatea modulului BT cu telefonul cu care te conectezi!! Sunt cazuri in care nu iti vede agenda SIM sau nu iti incarca SMS-urile sau se deconecteaza!

m-ar interesa modulul BT..am sistemul cu telefonul in cotiera cel fara fir ca si al colegului daca am inteles bine si la fel mi s-a rupt plasticul (si banda) in care intra in suport. in ce consta mai exact si un pret. am navi mare si bm54 ca am vazut ca conteaza

Edited by aditzzaa

• 2 months later...
intr un final am rezolvat , am gasit cotiera completa cu receptorul in stare foarte buna ... fara a fi rupt sau spart ceva ! renunt la BT , am gasit o navi replica BMW cu tot ce am si nu am nevoie , inclusiv BordComputer , pret sub dynavin , ii lipseste doar functia pt programare Timer Webasto,dar cine stie .. poate exista sau apare vreun soft si pentru asta ! Edited by smbogdan