Jump to content

Problema xenoane E39

Recommended Posts

Salut, am si eu o problema cu xenoanele la un E39, faruri HELLA ..si anume.

Se aprind, dar abea lumineaza. Imi face flash'ul la aprindere apoi intensitatea se miscoreaza si pe timp de noapte nu vad nimic in fata, ...abea bat la 1-1.5m in fata masinii.

Aveti idee care ar putea fi problema?

• 1 month later...
Pune botul masinii orientat spre un perete si vezi daca este la nivel sau cu un imbus incearca sa reglezi inaltimea la faruri. De obicei se duc reglajele de la faruri. Si mie imi bat tot asa, trebuiesc schimbate reglajele

Pune botul masinii orientat spre un perete si vezi daca este la nivel sau cu un imbus incearca sa reglezi inaltimea la faruri. De obicei se duc reglajele de la faruri. Si mie imi bat tot asa, trebuiesc schimbate reglajele

n-are nici o treaba bro, pt ce are el mai mult ca sigur este balastul

aceeasi prbl am avut-o eu la un fost 2.2 cu xenon after market din vitan, insa cu garantie. Dupa o saptamana eram la el, am schimbat si voila..si-a revenit

Eu am zis o posibilitate. Eu tot hella originale am, balasturile de e39 cad greu fata de e60 sau e65 spre exemplu prin prieteni cu e39 si xenon original, reglajele sau becurile imbatranite sunt de vina.

pai poate ne spune c a rezolvat

• 2 weeks later...
Si eu am avut marea problema cu iluminatul (totul este OEM), si am schimbat becurile apoi am polishat farurile si le-am reglat de la reglajele manuale (alea cu imbus), imbunatatirea este vizibila, insa sub asteptari, adica nu sunt maximum. E39,intotdeauna au avut probleme cu farurile, cu iluminatul lor.

Si eu am avut marea problema cu iluminatul (totul este OEM), si am schimbat becurile apoi am polishat farurile si le-am reglat de la reglajele manuale (alea cu imbus), imbunatatirea este vizibila, insa sub asteptari, adica nu sunt maximum. E39,intotdeauna au avut probleme cu farurile, cu iluminatul lor.

poate ai tu oglinzile arse sau afumate.eu am pus faruri noi, fara xenon si sunt super multumit.ca sa fac o comparatie:am mers cu un e60 din 2009 faruri tot fara xenon si lumineaza mai slab decat ale mele.

poate ai tu oglinzile arse sau afumate.eu am pus faruri noi, fara xenon si sunt super multumit.ca sa fac o comparatie:am mers cu un e60 din 2009 faruri tot fara xenon si lumineaza mai slab decat ale mele.

Oglinzile sunt ca noi,pt ca am demontat farurile bucata cu bucata pt a inlocui reglajele acelea,deci le-am vazut cum sunt; totusi tind sa cred ca de vina sunt sticlele,chiar daca au fost polishate... :nea: nu mai sunt ca noi.

sau lupele?eu am observat o diferenta de nuanta intre lupele farurilor mele care sunt produse in 2011 si ale unui prieten, produse in 2003(acelasi model de far).

diferenta intre ele ar fi ca ale mele proiecteza mult mai uniform razele pe toata suprafata iluminata si au foarte bine definita linia pana unde lumineaza(nu imprastie deloc raze de lumina peste acea linie)uneori e enervant ca nu ajunge lumina la unele indicatoare pozitionate mai inalt,dar asta e cea mai mica problema :thumbsup: