Jump to content

Instalare MP3 pe E36

Recommended Posts

Salut, tocmai am instalat un alpine pe pisicuta si nu se aude decat in boxele din spate si tweeterele din fatza, in alea de jos de unde vine bassu nu se aude nimic :blink:

S-a mai lovit cineva de problema asta ? A mea e modelul cu 10 boxe si am folosit adaptor de mufa bmw catre iso si alt adaptor de la iso la mufa mica (euro?) de pe alpine. Instalatia e originala (inclusiv amplificatorul din portbagaj)

Salut, tocmai am instalat un alpine pe pisicuta si nu se aude decat in boxele din spate si tweeterele din fatza, in alea de jos de unde vine bassu nu se aude nimic :blink:

S-a mai lovit cineva de problema asta ? A mea e modelul cu 10 boxe si am folosit adaptor de mufa bmw catre iso si alt adaptor de la iso la mufa mica (euro?) de pe alpine. Instalatia e originala (inclusiv amplificatorul din portbagaj)

169476[/snapback]

e ft simplu...mufa pe care ai luat-o de la mine a fost "manarita" de cei de la service pt k firele sa fie adaptate pt sistem cu subwoofer. Dupa parere mea, (care nu ma prea pricep) cred k de la asta e!

am rezolvat problemele, n-am mai avut rabdare. Am aflat cu stupoare motivul pt care nu se auzea in bassurile din fatza: nu exista.

Am gasit niste diff-uri de la SAL Audio, are cineva idee ce-i de capul lor ? Sunt cam ieftine, dar nici nu vreau neaparat super calitate, doar un pic de bass in fatza

sal urile chiar sunt f slabe ...

acum depinde ceti doresti in materie de muzica in masina ta !

dc vrei claritate ... mergi cu incredere pr DLS ... dc vrei ceva bun ... dar renuntand putin la calitate ... mergi pe MTX , JBL ...

dami un buget ... si zimi ce anume vrei in materie de muzica ... si iti dau niste linkuri !

numa bine !

eu zic pioneer sau kenwood.. la un buget mediu sa spunem.. la un buget mai ridicat exista focal, ground zero, etc.. dar nu cred ca are rost daca nu esti un impatimit al muzicii in masina..

171389[/snapback]

ground zero nu suna deloc bine ... doar tare ... cel putin inaltele nau nici o logica .,. suna metalic !

fcalul intradevar is scule de SQ ca si dls urile ... dar is piperate la pret ... acum depinde fiecare cesi doreste .. si cesi permite ...

la multi ani ca tot intraram in 2007 !