Jump to content

Vand anvelope 19

Recommended Posts

Asa cum zice si titlul vand un set de anvelope Continental Sport Contact. Setul este compus din 2 x 275/30/19 (spate) si 245/35/19 (fata). Prefer sa vand setul complet, dar la cerere pot vinde separat fata/spate. Fata are aprox 5mm iar spatele ceva mai putin. O anvelopa fata are o ciupitura de la bordura (in rest este perfecta)`, nu au galme, petice etc.

Pret pentru toate 4 250 euro!!!

Tel: 0746.66.77.88

Transport GRATUIT in tara cu Fan Courier (solicit avans 30%).

post-52475-0-87088400-1338961267_thumb.jpg

post-52475-0-19688700-1338961384_thumb.jpg

post-52475-0-21770900-1338961392_thumb.jpg

Edited by .seby

defect putin spus, deci vinzi o singura anvelopa

Balta la vanzare

Eu am mers asa cu ea toata vara trecuta si nu am avut nici pe naiba. Am intrebat la 3 vulcanizari si mi-au zis ca este afectat doar protectia de janta, nicidecum rezistenta laterala a pneului.

Banuiesc ca stii cat costa unul nou nu? cel mai ieftin este 1300 ron bucata, deci da, poti spune ca vand doua anvelope (care noi costa min 2600 ron) cu 500 ron si te folosesti de una (daca vrei).

Edited by .seby

Eu am mers asa cu ea toata vara trecuta si nu am avut nici pe naiba. Am intrebat la 3 vulcanizari si mi-au zis ca este afectat doar protectia de janta, nicidecum rezistenta laterala a pneului.

Banuiesc ca stii cat costa unul nou nu? cel mai ieftin este 1300 ron bucata, deci da, poti spune ca vand doua anvelope (care noi costa min 2600 ron) cu 500 ron si te folosesti de una (daca vrei).

Stiu cat costa, problema este ca orice ruptura in lateralul anvelopei duce la o explozie in cel mai multe cazuri, nu am zis nimic de pret. Sa sti ca sunt multi care vand anvelope second cu preturi asemanatoare pentru 2 anvelope bune.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.