Jump to content

Vand e60 facelift

Arkandor

Recommended Posts

In urma unor oferte gasite, am constatat ca trebuie sa vand una din masinile personale.

Asadar, una din ele este acest BMW e60 06/2007, 2996 cmc, benzinar, cutie manuala, sedan.

Pe scurt:

- 147,800 km

- adus din Germania in 2011

- interior scaune confort / memorii / volan "M" actionate complet electric

- bixenon adaptiv

- senzori parcare / ploaie / lumini

- arata si merge impecabil

- consum foarte bun

Prezentarea completa a masinii o gasiti aici: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/116520-un-e60-timid/

Masina e si pe autovit pusa, dar pretul cerut aici e un pic mai mic:

13.800 euro

0744.319.565

Va rog, fara comentarii inadecvate gen numai pot sa platesc impozitul :popcorn: sau mai stiu eu ce... Pur si simplu vreau sa cumpar niste terenuri langa Bucuresti si am nevoie de lichiditati cat mai multe.

Multumesc.

post-49317-0-11226900-1339160945_thumb.jpg

post-49317-0-08446400-1339160958_thumb.jpg

post-49317-0-83927000-1339160970_thumb.jpg

Edited by Arkandor

Lol,atata ti-a fost cu audi?

Nu vreau sa il dau neaparat, decat daca gasesc ceva sa imi placa, neaparat mai puternic. Am vorbit deja pentru bodykit S6, am programare la detailing interior peste 2 saptamani, acum 2 saptamani i-am facut revizie de vreo 5000ron samd. Am o slabiciune pentru masina ce face subiectul acestui topic, am mers cu un coleg de facultate Bucuresti-Buzau-Bucuresti cu un 530i si mi-a intrat la suflet :rolleyes:

Consumul de 12.4l/100km e in oras, in afara sau mixt?

Asta e consumul in oras, in afara consumul e 6,5-7% depinde de stilul de condus. La o viteza de 130 km/h pe cruise control, consumul instant e 6%

Nu stiu ce sa zic in privinta Audiului, ramane de vazut, mai am niste oferte, eventual da-mi pe private niste poze ceva, mai multe detalii... si cam la ce diferenta te-ai gandit.

Multumesc de urare.

iti consuma exact ca la carte, ma rog cu 0.2 mai mult, desi aia calculeaza in alte conditii, iar tie la 130 iti ia 6%...iti consuma cat un diesel... :thumbsup: ! daca nu as fi avut 2x330i(care sunt si mai usoare intamplator) mai ca te credeam :rolleyes:.. GLWS! Edited by mik15

Este resetat, mie consumul real la pompa in Bucuresti mi-a iesit 13,6 si 13,8%. Diferenta fata de BC a fost de 1 litru :thumbsup:

Ce zice mik15, si eu am avut un 530i din 2004, care consuma 16-17 in Bucuresti.

In caz ca nu stiai, e60 facelift are alt sistem de injectie a benzinei, consumul este mult mai echilibrat.

In Bucuresti ia 12-14%, depinde de stilul de condus. O sa iti fac o poza cu consumurile instant cu CC la diferite viteze, ca sa numai ai dubii.

Ce 330i ai ? Din ce an?

Asta e consumul, masina colegului meu a scos pe traseul Bucuresti-Buzau-Bucuresti un mediu de 8.2l/100km. A mers cu 80-90 in localitati si 150-160 in afara. Iar in Bucuresti a zis ca ii consuma 14-14.5 la un stil de mers mai sportiv. :thumbsup:

Mircea, consumul mediu pt audi de cand l-am luat este de 12.8l/100km. 3892km parcursi cu 498l alimentati. Am un tabel in Excel facut de cand am luat masina. Din cei 3892km cca 600km sunt extraurban, restul de 3292km sunt facuti in Bucuresti. Consumul in Bucuresti este de cca 13.5l/100km. Nu este o parere personala, asta este rezultatul obtinut in urma a 8 plinuri facute la aceeasi pompa (cu 2 exceptii). Ca stil de condus, schimb foarte rar vitezele sub 3000rpm si de cate ori am ocazia sa merg mai tare o fac. :rolleyes:

Ca sa terminam discutia off-topic, nu ma mira consumul de la acest 530i din moment ce nu este arkandor nu este singurul care obtine aceste cifre. :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.