Jump to content

Vand e60 facelift

Arkandor

Recommended Posts

OFF:

Interesant cum majoritatea comentariilor facute despre masini cu motor (relativ) mare se reduc la consum. De fapt, uite ca si eu am cazut in plasa!

Un astfel de motor consuma direct proportional cu marimea talpii drepte.

Asadar, cred ca 12-13% este pentru o masura de 39-40 cm, cu probabilitatea de a ajunge spre 17-18% in cazul unei marimi de 45-46 cm care mai are si probleme temperamentale. Ma refer la consumul urban.

ON:

Frumoasa, bafta la vanzare!

Aurelian de Unde ai dedus tu asta?

Va rog, fara opinii de genul, inca o data repet: testati un 3 litri benzina 2007+ si mai vorbim dupa aceea.

P.S. eu sunt la mare acum si am avut pe autostrada consum 7% la 145 km/h. La 170 ia fix 9,5%

Asadar, salutari frustratilor :)

mda...doar aia pe spritzmonitor au consumuri de 12% la un avg speed de 145, probabil in Germania bate vantul intotdeauna din fata pe cand in Ro e din spate, vantul schimbarii probabil e de vina la noi...sau aveti pioneze pe pedala de acceleratie si conduceti desculti...in cazul asta zau nu ii mai vad rostul unui motor diesel!

Pai cine isi ia motor 3.0 benzina sa mearga cu vitezele astea , ideea e ca sa poate , in Germania se merge mult mai tare din ce am vazut eu.

Uite exemplu de pe spritmonitor http://www.spritmonitor.de/en/detail/227402.html

Are consum 12.9 la avg speed 210kmh , si daca te mai uiti la niste consumuri pe autostrada apare 6.14 si 7.4 , deci se pot scoate si consumurile astea.

avg speed = average speed = viteza medie

Edited by bitz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.