Jump to content

Filtru benzina mare !

Recommended Posts

Salut baieti,

Am si eu o problema,am vrut sa schimb filtrul de benzina la un E36 318i din 23.11.1995 limousine 115 cp. cod motor M43

Am vazut filtrul sub masina,marimea lui si am dat comanda pe ebay.de (locuiesc in germania)si prima data

mi-a venit un colet cu un filtru de benzina ce masura aproximativ 20 cm si in diametru cca 3 cm (cred ca intra cam 0,5 L de benzina in el.

Am zis ca nu e normal stiind ca cel original e de cca 10 cm.

Am sunat la cel care am facut comanda si i-am spus ca nu corespunde ce mi-a trimis,la care

el mi-a spus ca am facut eu comanda gresita.

Am facut o noua comanda si am primit acelas imens filtru de benzina.

Tin sa mentionez ca imediat dupa ce am facut comanda le-am trimis un e-mail in care am specificat toate detaliile masinii.

Este bun de ceva filtrul? Are cineva ideea de un asemenea filtu?

Va multumesc!!

Fuel filter D=55MM/L=260MM1 >09/1994 13321740985

http://s13.postimage.org/vxfsioa1v/filtru.jpg

Omul ti-a trimis filtrul corect, tu pe masina ai unul incorect - probabil montat de proprietarul anterior.

Nu e incorect; la fosta masina (e36 318i din'95) am vazut cu ochii mei filtrul de dedesubtul masinii care era destul de gros cum l-a descris initiatorul topicului adica diametrul de vreo 10cm si lung de vreo 20cm(aprox). M-am dus la magazin de piese si mi-a dat acelasi filtru gros ca cel de pe masina. Se pare ca sunt vreo doua tipuri de filtre.

Cred ca n-ai citit cu atentie. Ambii aveti aceeasi masina din acelasi an cu filtru mare (montat incepand cu 09.1994), insa el are unul mic montat - filtru ce nu corepunde cu specificatiile fabricantului.

EvidenĂža iti spune ca cineva a facut o improvizatie cu un filtru neconform. Nu exista si filtru mare si mic in aceeasi perioada, conform ETK.

Cred ca n-ai citit cu atentie. Ambii aveti aceeasi masina din acelasi an cu filtru mare (montat incepand cu 09.1994), insa el are unul mic montat - filtru ce nu corepunde cu specificatiile fabricantului.

EvidenĂža iti spune ca cineva a facut o improvizatie cu un filtru neconform. Nu exista si filtru mare si mic in aceeasi perioada, conform ETK.

My bad,sorry; nu intelesesem eu bine.