Jump to content

BMW 330 d 204 cai

Adi_TM_330d

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tot nu o sa fie M, mai bine te bucuri de ea asa cum e si faci altceva cu banii aia, E46 nu o sa arate excelent niociodata, e doar ok. Am si eu una si din acest motiv imi permit sa imi dau cu parerea...parerea mea...

213446[/snapback]

unele chiar arata excelent... evident ca nu o sa fie M never ever... dar nah;)

de curand mi-am luat un 330 d 204 cai din 2004, navi mare cu tv, scaune si volan sport, piele... full full dar cel mai mult maa da gata motorul... prinde suta in 7.2 secunde... si consuma super putin.. 10 in oras si pe autostrasse 5.5

Masina ideala!!!

BMW FAN 4 LIFE  :blink:

169593[/snapback]

marfa de marfa, cam cite parale?.........cit i-ai dat pe autostrasee?

:) BMW POWER :)

16.000 + vama...

pai i-am dat si 220...

dar am pus tempomatu  la 180 :)

213454[/snapback]

Mi-a zis careva ca a aparut un sistem de curatare a sistemului de injectie, turbina si mai nu stiu ce, de ti-o face pe loc si dureaza cam 2 ore. Ai auzit de asa ceva? ai folosit?SAu E TEAPA?

:blink: BMW POWER :)

Tot nu o sa fie M, mai bine te bucuri de ea asa cum e si faci altceva cu banii aia, E46 nu o sa arate excelent niociodata, e doar ok. Am si eu una si din acest motiv imi permit sa imi dau cu parerea...parerea mea...

213446[/snapback]

Asta e parerea ta.....o sa vezi in curand , un 330d care va face un M3 .... :blink: In maxim 2-3 luni !

ADI daca tie iti consuma masina asta numai 10 L /100km in oras eu ma omor

am si eu un 330d de 184 cp dus la 215 cp e adevarat steptronic si prin Buc mai jos de 12L/100km ( dar asta numai daca conduc super potolit) nu ies

213692[/snapback]

heheh...

daca nu crezi hai sa vezi!

chiar si 9.5 !!!

pe cuvant! :blink:

ADI daca tie iti consuma masina asta numai 10 L /100km in oras eu ma omor

am si eu un 330d de 184 cp dus la 215 cp e adevarat steptronic si prin Buc mai jos de 12L/100km ( dar asta numai daca conduc super potolit) nu ies

213692[/snapback]

bineinteles mers frumos....

daca o calc imi arata si 13-14 nu-i problema!

bineinteles mers frumos....

daca o calc imi arata si 13-14 nu-i problema!

213698[/snapback]

na deci imi vine greu sa cred mie in traficu din buc cu steptronic imi ia pe la 12.5-13 si chiar spre 13.5

nu merg foarte sportiv dar na nici nu ma tarai

sincer poate aveti voi in oras vreun trafic fluid da mi-e greu sa cred un 330d in oras sub 10L/100km

heheh...

daca nu crezi hai sa vezi!

chiar si 9.5 !!!

pe cuvant! :blink:

213697[/snapback]

Poate ne spui si la ce viteza medie iti iese un astfel de consum. Btw, 30 km/h viteza medie nu e consum de oras amice... Eventual 20 km/h. Aaaaaa si inca un amanunt: consumul se masoara din plin in plin. OBC indica aiurea de cele mai multe ori.

Poate ne spui si la ce viteza medie iti iese un astfel de consum. Btw, 30 km/h viteza medie nu e consum de oras amice... Eventual 20 km/h. Aaaaaa si inca un amanunt: consumul se masoara din plin in plin. OBC indica aiurea de cele mai multe ori.

213702[/snapback]

il resetez si merg o zi intreaga prin oras si vad...

altfel nu i-am facut consumu!

eu sunt super multumit de consum!!!

pe bune... la ce trage masina asta.... :blink:

pai clar ca eu platesc... dar cine crezi?:blink:)

te oferi tu?

213711[/snapback]

Nu ma ofer, ca n-am bani si am inteles ca iti consuma cam mult masina, dar nu vrei sa recunosti :))

Apropo, vezi ca a plati nu inseamna a scoate bancnotele din buzunar, ci inseamna a castiga in mod cinstit acele bancnote.