Jump to content

Masina mea De la E46 325i la E60 525d

Mircea-Si

Recommended Posts

7 hours ago, valim said:

@Mircea-Si vezi unde o "depozitezi" pana ii faci numerele rosii, asigurare etc. Ar fi indicat intr-un loc cu paza. Fara numere pe ea e tinta hotilor.

Care e diferența de siguranță dacă are o mașină numerele montate sau nu?ce piedică sunt pentru hoți numerele de înmatriculare?

15 hours ago, valim said:

@Mircea-Si vezi unde o "depozitezi" pana ii faci numerele rosii, asigurare etc. Ar fi indicat intr-un loc cu paza. Fara numere pe ea e tinta hotilor.

Chiar asa se fura masinile in Romania ca in codru?

10 hours ago, Mircea-Si said:

Sta la mine in curte.

😄 

Masina a juns ieri acasa, a meritat din plin asteptarea si tot stresul prin care am trecut. Chiar nu masteptam ca masina sa arate atat de bine. La interior miroase ca o masina noua, nu are urme de uzura, scaunele de pile si volanul arata ca noi, Exterior o singura ciupitura cat o gamalie de ac pe capota, probabil pietricica...

Masina a venit deja cu limba romana setata, se pare ca l-a dus capul pe dealer.  Trebue sa ma obisnuiesc cu sistemul de infotaiment, e misto ca am android auto wireless. HK parca se auzea mai bine pe F25...poate ma insel...

Masina pare mica...dar la interior e ok, cel putin unde stau eu:

I-am dat o mica talpa pe strada...cum ziceau baietii, e ce trebuie. Revin cu poze si pareri dupa ce o sa ma pot plimba cu ea.

• Like 3
  • Hot!! 1

Ma baieti cred ca nici saptamana asta nu apuc sa merg cu masina, AHG cum sunt niste profesionisti, azi au pus documentele originale si a 2a cheie la posta....ce sa mai zic....are rost sa ma mai enervez??? Le-am zis pune ma boule pe DHL sau TNT ca platesc eu....n-ai sa vezi

Acum mi-a scris, ca a pus cu DHL...miercuri cred ca am plicul...

Edited by Mircea-Si

Din motive de siguranta cica.....

Cert e ca nu mai am rabdare, imi vine sa musc din volan sau dintr-o roata tu-i mama ma-sii de masina, cateodata ma intreb de ce draq am eu pasiunea asta tampita pt masini, mai sunt si scumpe.

De ce nu mi-a placut spre exemplu, filatelia sau plm sa fiu pasionat de jocuri, nu sunt am doar 2 xbox acasa....:))))))))))))

Edited by Mircea-Si
  • Haha 3