Jump to content

Masina mea De la E46 325i la E60 525d

Mircea-Si

Recommended Posts

6 hours ago, Mircea-Si said:

Cine are cheie cu display? cum se incarca, doar in masina in locasul de incarcare wireless? Ca nu vad nici o fanta unde sa bag cablu...

Taran mai sunt...

La fel am facut si eu, cheia era descarcata, si nu mergea... m am.dus la bmw ca e stricata... sa mi o repare... au ras aia si cu curu de mine 🤣

• Haha 1

1 hour ago, sskkaa said:

La fel am facut si eu, cheia era descarcata, si nu mergea... m am.dus la bmw ca e stricata... sa mi o repare... au ras aia si cu curu de mine 🤣

sa vezi cand se duce bateria si nu se mai aprinde/incarca deloc 🤣

Edited by InSidE

10 hours ago, Mircea-Si said:

Si mai am o intrebare cu privire la ad blue. De care se baga?  Ori

Baga doar original pt linistea ta… dar cel mai important aspect, tine rezervorul de adblue cat de plin se poate, asta ca sa eviti cristalizarea. Nu-l lasa sub jumatate niciodata. Cand mergi sapt viitoare sa faci schimbul, roaga-i pe baieti sa desfaca injectorul de adblue si sa-l curete cu apa calda. Sigur sunt depuneri dupa 100k.

Azi de dimineata am fost la Bimmer workshop si am s-au efectuat urmatoarele operatiuni:

- schimbat ulei - BMW;

- schimbat filtru ulei - OE;

- schimbat filtru aer  -OE;

- inlocuit baterie cheie;

- completat 10 litri ad blue - OE;

- scris operatiuni in istoric BMW;

Total aproape 1200 lei

Am verificat filtru de ulei + borcan filtru ulei sa nu fie ceva chestii sclipicioase - 100% curat. Am depistat flansa grup spate cu o mica fisura, oferta de la Bimmer 1200 lei, o sa o schimb sapt viitoare, inca nu am nici un fel de smuceala.

39 minutes ago, Ciprian01 said:

Cum trage masinuta?

Imi place tare cum merge, mai ales in sport plus, are niste reprize wow, trage misto rau de tot, imi place cum schimba vitezele in sport plus, are un mic kick agresiv + zgomotul pe care il face, chiar zici ca esti la volanul unui M pe benzina. Cuplul e ceva de speriat.

Nici nu pare sa consume prea mult, ieri am cam apasat pedala, si in oras si putin afara + cateva lauch-uri, media de consum 9.4% . Eu zic ca nu-i rau, chiar deloc.

Azi plec la Bran cu ea vedem cum e la drum lung.

Pe confort, este foarte silentioasa, in masina e liniste si se aude frumos HK, am si geamuri duble deci zgomotul de afara nu prea intra in masina, totusi cam rigida chiar si pe confort. Mi-am dat seama ca imi lipsesc scaunele ventilate.

46 minutes ago, Onnix said:

Cand schimbi flansa, sa ii pui sa iti curete si injectorul de adblue… ca tot e masina ridicata.

Clar, thx for the tip

23 minutes ago, valim said:

Oare o fi rau? 🤣🤣🤣

Rau n-are cum dar sa vedem cat de bine :))

Salutari, m-am intors din mica plimbare si mi-am cam facut o impresie despre masina. As putea spune ca este putin peste asteptari daca ar fi sa fac o comparatie prin prisma cap. cilindrice cu ce am mai avut cu motor de 3.0 d, si anume 2 x touareg. Pot spune ca nu exista grad de comparatie, acest x4 m40d este un animal cu totul diferit din alt film alta liga.

Spre exeplu - Bran - Pitesti pe pasul RUcar -Bran, drum relativ liber, cu mici depasiri mai sprintene in modul eco pro am scos un consum de 5.8%La X3 nu-mi aduc aminte sa fi vazut asa ceva. Si daca vrei senzatii tari... nu stiu daca ma credeti...ma gandesc cu s-a simtit  soferului unui Urus cand l-am luat la flashuri intre 200 si aproape 250 ca ajunsesem la limitare. Pe sport plus, intre 200 si limitare masina e din alt film...m-a spart tota felul in care stateam lipit de urus...ei bine la asta nu m-am asteptat. Soferul cu urus ii dadea ca o auzeam...:)) Ma tot gandesc, iti iei urus , crezi ca esti tare..na lambo...si vine un psihopat ca mine pe autobahn si te alearga...glumesc

N-a tinut mult alergatura cam 20 km sa zic ca s-a trezit politia de langa mine....

Media de consum la final 7.9....da-o draq....

In alta ordine de idei toate sistemele de asistenta functioneaza corect in90% din cazuri, vireaza singura binisor, tine distanta fata de masina din fata bine si franeaza bine, mai opune rezistenta cand vreau sa schimb banda fara semnal si mai trage cateodata aiurea de volan...dar overall foarte ok.

Daca avea ceva scaune ca la x5 x6 era vis, si o suspensie pe aer. Masina este foarte rigida si ma cam dispera, pe alocuri imi clantaneau dintii in gura

• Like 1

Posted (edited)

Vreau sa cumpar capce de oglinzi M style negru lucios, merge cu shadow line. A cumparat cineva, daca da care sunt recomandate? Se schimba greu?

Programare la RAR tocmai pe 14.11...wtf?!?!?!

Edited by Mircea-Si