Jump to content

A ramas fara putere..!

cip 5.20D

Recommended Posts

Ma tineam sau incercam sa ma tin de 2 bmw-ri m3 aseara la iesire spre A2.

Masina urca bine a 4 a la 160 km am dat a 5 a urcat pana la 170 si apoi sa oprit.. :o . viteza a ramas constanta si daca mai apasam pedala nu mai acelera.. Motoru nu era Oprit nu s-au aprins martori in bord..

Am mers usor vreo 5 min am tot schimbat vitezele...si se comporta de parca nu era bun Debitmetru..abia urca pana la 3000 turre..

Dupa aprox 5 min si-a revenit si dai bice din nou...mai cu emotii dar nu am menajat-o..

Pompa de injectie VP44 aprox noua..refacuta in 2010 rulata aprox 15000km.

Turbina e noua..

Cineva vre-o ideie...?? :ike:

Am uitat 5.20 D 164 cp( remapata )Manuala

ms

verifica turbina si acuatorul ei. S au auzit vreun zgomot cand s a plafon motorul? a dat fum cumva?

Cum te ai gandit tu ca un 520 d se tine dupa un m3? nici daca are legata inca o masina de ea un m3 nu are ce sa discute cu tine.

in trafic te tii si bupa ferrari

Ma tineam sau incercam sa ma tin de 2 bmw-ri m3 aseara la iesire spre A2..

cum sa te tii ma si in trafic dupa o masina mai usoara si cu cai de 3 ori mai multi la roata? Doar sa fie bara la bara si atunci te tii si pe jos dupa :hyper:

nu mai fi asa insistent de cativa ani buni merg pe tot felul de drumuri (autostrazi ,nationale etc)si cu e91 meu ma tin dupa orice masina (mentionez in trafic ,ca daca sunt pe autostrada la 2 dimineata unde nu mai vezi zare de masina e normal sa nu poti sa te tii dupa m sau oricare alta masina mai puternica fie ea si 135i)ca doar se mai gaseste cate unul sa mearga putin mai incet si sa il incetineasca (mai ales ca la noi nu sunt mai mai mult de doua benzi pe sens pe care una merg tir_urile si cealalta restul) asa ca nu vad de ce nu te-ai tine dupa

imi cer scuze de OFF

Cum te ai gandit tu ca un 520 d se tine dupa un m3? nici daca are legata inca o masina de ea un m3 nu are ce sa discute cu tine.

<_< Depinde si de sofer, poate aia cu M3 nu prea se dadeau la masini, sau nu le cunoasteau destul de bine...

La tester ce eroare ti-a dat ?

Du-te la sala si trage de fiare daca ai ramas fara putere.

Ar fi de preferat sa consulti si un doctor pe tema asta.

Gogule...am cerut o sugestie legata de comportamentul masinii...

Daca habar nu ai ciocu mic si lasa pe aia de cunosc...De sala nu am nevoie ca nu sunt asemanator tie ( ai un seria 5 si plescai mentol..pariez ca ai ceafa de juma de metru..) Noi astia ma amarati te denumim Coca..r

<_< Depinde si de sofer, poate aia cu M3 nu prea se dadeau la masini, sau nu le cunoasteau destul de bine...

La tester ce eroare ti-a dat ?

Am sa merg azi..la Doctor sa-i fac o diagnoza dar cred ca-i senzorul de pres de pe galerie..ca mi-a mai dat eroare in trecut..

Thx oricum..

Sau o fi vacumuu...??

Mai are o buba intre 2500-2700 ture..in a 4-a si a 5-a are o mica scadere.. dupa care intra bine...