Jump to content

BMW 330 d VS Golf 5 GTI

Adi_TM_330d

Care ziceti ca e mai rapaida la liniuta  

93 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ala cu Golful e pluta. Pe 400 m trebuia sa iti dea 2 masini in fata. 330d e varza in trepte mici dar trage extraordinar in 3,4,5.

Eu am mers cu un 330i (231hp) automat si ala cred ca bate orice VW cu doi ingineri la volan. Comparatia e aiurea rau.

194673[/snapback]

Parerea mea e ca... (repet) nu se compara. Pe scurt: GTI-ul are 200CP la 1080Kg, ( nu 1336Kg cum mai scrie pe unele site-uri; asta e greutatea GT-ului care e altceva). 330d are lejer 1500Kg. Aplicam regula de 3 simpla din clasa a II-a ? ( ar rezulta vreo 277CP pt bmw, ca raportul CP/Greutate sa fie cat de cat echilibrat)

P.S. * GTI-ul are un start fenomenal; nu exceleaza la viteza maxima, dar la acceleratii rapide pe distante scurte, crede-ma, putine masini stau in fata lui... Suspensia e sport, turbina intra ca la STI ( sau EVO), motorul marge pana la 7000RPM, cuplul e fantastic, ce sa mai spun, pana se misca "dihania" de 330d....

SI REPET - NU MAI COMPARATI DIESEL CU BENZINA... E STUPID.

S-ar putea totusi, ca BMW-ul sa fie mai rapid, dar eu nu vad cum, explicati-mi voi.... :blink:

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parerea mea e ca... (repet) nu se compara. Pe scurt: GTI-ul are 200CP la 1080Kg, ( nu 1336Kg cum mai scrie pe unele site-uri; asta e greutatea GT-ului care e altceva). 330d are lejer 1500Kg. Aplicam regula de 3 simpla din clasa a II-a ? ( ar rezulta vreo 277CP pt bmw, ca raportul CP/Greutate sa fie cat de cat echilibrat)

P.S.  * GTI-ul are un start fenomenal; nu exceleaza la viteza maxima, dar la acceleratii rapide pe distante scurte, crede-ma, putine masini stau in fata lui... Suspensia e sport, turbina intra ca la STI ( sau EVO), motorul marge pana la 7000RPM, cuplul e fantastic, ce sa mai spun, pana se misca "dihania" de 330d....

SI REPET - NU MAI COMPARATI DIESEL CU BENZINA... E STUPID.

S-ar putea totusi, ca BMW-ul sa fie mai rapid, dar eu nu vad cum, explicati-mi voi.... :blink:

194703[/snapback]

GATA TOPIC INCHIS!!!

EU V-AM SPUS CE SA INTAMPLAT!!!

ATATIA USERI ATATEA PARERI

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.