Jump to content

Vand coupe-u / schimb cu masini ieftine

Bmw32oCi

Recommended Posts

Vand bmw 320 coupe an fabricatie 2000,180 000 km, 150 de cai,culoare gri,interior gri textil,cass oem + magazie 6 cd-uri blaupunkt,folii negre lummar omologate.. foarte multi bani investiti in ultima luna,baterie noua varta silver 80ah schimbata acuma 7 zile,bielete,bucse,flansa cardan,discuri frana,placute frana bosch,bujii ngk,1 bobina de inductie bosch si multe alte piese care nu imi vin in minte, peste 70 de milioane investiti in ultimele 2 luni , piese noi,am facturi pe toate piesele.. am facut 2000 de km de cand sunt schimbate toate. Masina e in stare buna,functioneaza totul pe ea. Pret de vanzare 5600,destul de fix sau schimb cu masina neimatriculata anglia + 4000 de euro diferenta. Astept oferte,maine o sa pun si poze. Edited by Bmw32oCi

• 4 weeks later...
Pret nou 5150 euro cu jantele din poza cu anvelope de iarna. toata articulatia e noua,plus discuri frana,placute,radiator,bujii etc... nu trebuie nici-un ban investit.Impozit mic,asigurare mica,consum decent. Pozele sunt facute cu telefonul. Astept ofertele voastre. Edited by Bmw32oCi

Pretul scade la 4850 euro pret fix,datorita pretului pietei. Masina e in stare foarte buna,al doilea proprietar in tara,prima inmatriculare in 2010. Intretinuta doar cu piese lemforder sau pe original. Pret fix,fara variante.

"Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. "

• 2 weeks later...
Asa e,sunt foarte multe din Uk. Eu normal nu vreau schimburi dar cash mai greu(toti vor schimburi+diferenta).. de aia as prefera la schimb o masina cu volan pe dreapta sa primesc diferenta mai mare. ( Nu as tine-o nici aia stai linistit, cum ziceai si tu 40% sunt cu volan pe dreapta deci,as vinde usor aici o masina cu volan pe dreapta)

Eu am platit aproape 6000 pe masina, am investit 2000 euro ( acu 1 luna si un pic,piese noi,nu cacat..deci sunt in stare perfecta si vor fi mult timp de acuma incolo) !! E singura masina care o detin nu sunt ca tine bulangiu care vinde 100 de masini. Deci eu pierd cam 3000 la masina asta,nu ma intereseaza, nu ma ocup cu vanzari de masini. Pretul cerut de mine e mai mult decat ok,nu stiu de ce te bagi aiurea in seama. Daca erai frate cu mine iti dadeam masina pe gratis sa fi fericit.

• 2 weeks later...
Se poate inchide . Masina ramane la mine multi ani de acuma incolo, a fost ultima oara cand a stat la vanzare (m-am saturat de oferte de cacat, numa schimburi cu masini de 2 lei,deja imi e scarba sa mai raspund la telefon :)) )
  • Like 1

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
In seara asta am facut accident cu masina , e lovit botul...nu cred ca se mai poate repara masina ori sunt eu inca in stare de soc. Ramane la vanzare pt recarosare/piese , pret 1500 euro. Se vinde cu totul nu pe bucati. Edited by Bmw32oCi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.