Jump to content

Vand/Schimb BMW 525D

dumi

Recommended Posts

Masina o am in urma vanzarii altei masini ce a avut loc ieri. Prea multe despre ea nu va pot spune. Anul fabricatiei este 2001. Km in bord: 270000. Dotari: piele + scaune incalzite + 4 geamuri electrice

Defecte din ce am constat eu:

-Parbrizul fisurat

-Geamurile electrice (are 4) de pe fata nu se deschid momantan.

Am sa merg sa o pun pe un tester saptamana asta sa aflu mai multe.

De ce o dau? M-am plimbat cu ea toata ziua azi, si nu imi place. E asa prea "bruta" pt gustul meu.

Imi place mai mult E46-le, ce sa-i faci, fiecare cu gusturile lui.

Pret: 4950 Euro negociabil. Cine imi face o oferta buna la cash, o poate lua la un pret bun.

Nu am putut pune mai multe poze (am sters din attachments si tot nu a mers) asa ca mai multe poze:

http://www.autovit.ro/bmw-525-C24782867.html

Edited by dumi

Pai nu imi place. Adica imi placea mai mult in E46 si am gandesc sa o dau l-a schimb cu una daia.

Se si apropie ca valoare, e taman bine.

Poate imi gasesc un 2.2 benzina ca ala de l-am avut.

eu ti-am zis ca mi se pare uzat moral E39 mai ales ca al tau arata cam obosit si fara dotari rasarite, cred ca are si mirosul ala de masina veche(ca de mucegai de la AC) in interior plus ca pielea a fost intretinuta necorespunzator, am vazut aici un 525d argintiu frumos de vanzare al userului theblackskin, ala mi-ar placea, ia da-i o geana pe anuntului lui, poate te combini la ala :)...la E46 nu m-as mai intoarce, decat pentru unul foarte bine dotat si cu o motorizare pe masura, altfel dupa cei ai trecut prin 535, Allroad si E65 o sa ti se para cam nasoala si nu numai dpdv al spatiului dar si restul...de ce nu iti iei un E60 care sa iti si placa? sau ceva care sa iti placa...

Ideea e ca nu dau diferenta. Din diferenta de l-a seria 7 am dat deja avans la programul prima casa.

De aceea am si preferat ceva mai ieftin sa iau.

Am sa merg cel mai probabil pe un e46 pt ca mi se pare cea mai fiabila optiune pt urmatorul an.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.