Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Leasing SH

fbdcnt

Recommended Posts

Toate firmele de leasing au contractul facut in asa fel, incat nu au cum sa iasa invinse dintr-o situatie, asa ca ramane sa alegi doar una care ofera conditii de dobanda mai buna. Eu am lucrat o perioada la Piraeus Leasing, si-am avut contracte de SH din Germania si alte tari, nu numai auto si echipamente. Dar n-o sa accepte nici una din firmele mari sa mergi sa aduci tu masina, decat in cazul unui avans de minim 40 % sau daca simt ei ca te pot prind si in alte investitii, deci va trebui sa mergi printr-o firma care aduce masini SH de-afara si care este si serioasa ca sa nu ridice semne de intrebare in comitetul de credit.

Dar n-o sa accepte nici una  din firmele mari sa mergi sa aduci tu masina, decat in cazul unui avans de minim 40 % sau daca simt ei ca te pot prind si in alte investitii, deci va trebui sa mergi printr-o firma care aduce masini SH de-afara si care este si serioasa ca sa nu ridice semne de intrebare in comitetul de credit.

169924[/snapback]

La BT Leasing iti poti aduce singur masina din Germania, fara probleme. Poate fi deja o masina inmatriculata pe tine, o dai lor si ei ti-o dau inapoi in leasing.

multumesc. am inceput sa iau in calcul si noul s320cdi ce poate fi luat la cca 60k cip cu 15-20k km. acum sunt intre asta si x5/2007. cum vi se pare noul s? am renuntat la porsche din motive de trafic si politie. Edited by Doru

Toate firmele de leasing au contractul facut in asa fel, incat nu au cum sa iasa invinse dintr-o situatie, asa ca ramane sa alegi doar una care ofera conditii de dobanda mai buna. Eu am lucrat o perioada la Piraeus Leasing, si-am avut contracte de SH din Germania si alte tari, nu numai auto si echipamente. Dar n-o sa accepte nici una  din firmele mari sa mergi sa aduci tu masina, decat in cazul unui avans de minim 40 % sau daca simt ei ca te pot prind si in alte investitii, deci va trebui sa mergi printr-o firma care aduce masini SH de-afara si care este si serioasa ca sa nu ridice semne de intrebare in comitetul de credit.

169924[/snapback]

Ba din contra, singur se duce afara sa isi aduca masina, dar trebuie sa fie atent ca nu are CASCO pana la intrarea in tara (si trebuie sa aiba in buzunar si aia 16% pentru TVA pe care ii recupereaza ulterior de la aia); cat despre dobanda in momentul actual dobanda reprezinta 40% din totalul castigului institutiilor financiare, restul de 60% fiind constituit de comisioane (in anii trecuti procentele erau inversate) la vedere sau ascunse (apar decat in contract). Si oricum nu toata lumea stie sa calculeze o dobanda la sold, asa ca ala poate sa iti spuna ca are 3% dobanda ca multi o iau de buna, sau poate sa fie si atat dar daca aduni comisioanele sa iti iasa 10% dobanda.

PS: Si eu lucrez de vreo 2 ani in domeniul leasingului.