Jump to content

Vand Mini One 7 Edition

buburuzoiboss

Recommended Posts

Vand Mini One 7 Edition,noiembrie 2006, 40.000 km.

Dotari:AC automat,jante aliaj,faruri ceata,alarma din fabrica,MP3,esp,etc.Are motor de 1.6,90 cp,cutie manuala 5 trepte.

Probleme:bara fata zgariata,pe ambele parti,faruri ceata deplasate 1 cm din cauza loviturii.Bara nu e crapata,trebuie doar revopsita.

Pret: 7000 euro

Tel:0786 375 217

Kilometrajul e mic deoarece nu prea s-a mers cu ea.La cerere,se poate da numarul de identificare si se poate verifica la bavaria,de unde a fost cumparata.

post-56218-0-66739900-1340116357_thumb.jpg

post-56218-0-39711100-1340116370_thumb.jpg

post-56218-0-47485400-1340116379_thumb.jpg

Oho alt nickname si alt numar de contact.pacat ca nu mai e pe mymini .ro topicul tau.

Am vazut masina prin iarna.

Pe scurt:

Toate elementele zgariate sau infundate.

Capota fata revopsita

Proiectoarele fata sunt rupte nu deplasate

Toate elementele interioare zgariate si foarte uzate.

4 proprietari pe cartea de romania.

Lista e lunga.

Multa bafta la vanzare.

Masina arata impecabil la interior,contrar celor spuse de acest individ.Cine o va vedea,va confirma. Detin factura ptr ultima revizie. Masina merge f bine. Cu bara din fata sunt probleme,asa cum am spus. Ca a fost ea murdara atunci cand ai vazut-o,da,confirm. Multumesc ca mi-ai atras atentia. Mi-ai facut un bine. Masina a stat aproape un an,eu fiind plecat din tara,asa ca era, sa zicem normal ,sa nu fie pusa la punct. Acum situatia e alta.

Pai babaros....capota fata revopsita prost, zgarieturile de pe aripile spate si restul.....

Poate vrea cineva din tara sa vina dupa masina si crede ca doar bara trebuie revopsita.

Factura ta pentru ultima revizie conteaza prea putin fata de modul utilizarii in acesti 6 ani....de amantele sefului tau

• Like 2

Doamne fereste,ai probleme grave.

Aici e vorba de bani mai bossssss sau buburuzabosss ?doar nu ai inventat tu banii la capsuni in spania

Dar de alt nick alt numar de telefon,ca lumea e proasta si saraca in opinia ta

Daca e asa cum spui tu pune poze la rezolutie buna cu fiecare element in parte....a si nu uita, spala masina inainte.

Edited by mirceagsm

Capsuni? Spania? Ce tot vorbesti? Un ultim replay la adresa ta. Delirezi! Ce esti asa nervos? Nu mai tipa. vorbesti in necunostinta de cauza la situatia de acum a masinii. Si apropo,sunt al doilea proprietar. Ai vazut cumva cartea masinii? Tu ai fost frustrat ca te-ai tepuit odata si vad ca inca esti.

ti-ai sters si contul de pe mymini,noroc ca mai am ceva mesaje

Masina a fost a sefului meu.Are o istorie mai "complicata".A cumparat-o de la bavaria otopeni ptr "amanta " lui.I-a dat-o,a stat un an la ea,dupa care s-au certat,si apoi a luat-o inapoi.Dupa care am cumparat-o eu de la el.Eu ,normal,as fi al doilea proprietar,dar masina ,pe carte,a avut patru

Lasa ca te sun mai tarziu sa vad masina si tu sa vezi daca sunt frustrat si am bani sa cumpar masina.

Se pare ca cele 5 luni de strainatati te-au smecherit boss

Si boss pana pleci la moldova ....uite aici http://ipad.hotnews.ro/9585880

Cat ai fost tu in strainatati am facut si noi asta ...sa se simta bossssiiii bine cand revin in tara.

Edited by mirceagsm

ti-ai sters si contul de pe mymini,noroc ca mai am ceva mesaje

Masina a fost a sefului meu.Are o istorie mai "complicata".A cumparat-o de la bavaria otopeni ptr "amanta " lui.I-a dat-o,a stat un an la ea,dupa care s-au certat,si apoi a luat-o inapoi.Dupa care am cumparat-o eu de la el.Eu ,normal,as fi al doilea proprietar,dar masina ,pe carte,a avut patru

Lasa ca te sun mai tarziu sa vad masina si tu sa vezi daca sunt frustrat si am bani sa cumpar masina.

Se pare ca cele 5 luni de strainatati te-au smecherit boss

Si boss pana pleci la moldova ....uite aici http://ipad.hotnews.ro/9585880

Cat ai fost tu in strainatati am facut si noi asta ...sa se simta bossssiiii bine cand revin in tara.

Mircea,ok,am inteles,nu ti-a placut masina,am luat aminte de ce mi-ai spus,am incercat sa pun la punct ce era de facut.Acum incerc s-o vand.Multumesc ptr publicitate! Ai castigat!

BMWclub e cumva politia Miniurilor?

Nu este politie aici, numai ca samsari nu au ce cauta cu masini revopsite, gandeste-te ca daca vine cineva de la Arad sa iti vada tie masina cu bara fata"putin" deplasata si masina este in starea pe care a descris-o Mircea, ti-o iei, parerea mea.