Jump to content

cumpar 2 faruri BMW E46 compact cu xenon

Recommended Posts

:)

asta e problema sunt cam praf geamurile :( sunt farurile oem ale masinii si s-au dus dracu ,cand s-au montat angel eysurile s-au zgariat destul de rau am vopsit spoilerul fata si aia nu le-au izolat cum trebuie si le-au gazat ca in Romania,bine nici lupele de bixenon nu sunt in stare foarte ok de la lipiciul folosit pt angel eys pana la urma vad eu ce fac parca vad ca raman cu asea si polishez geamurile doar :).Asa ca idee cat ar fi kitul ala de lupe?e pt compact sigur?ca difera fata de sedan etc.

Fara oranmente (le folosesti pe ale tale) kit-ul este 299 lei fara transport insa

am sa ofer transpot gratuit usrer-ilor de pe acest forum.

Da, incap pe compact, un coleg de pe acest forum si-a montat dar in faruri fara lupa.

Tu practic vei avea nevoie de o mica "ajustare la sistemul de fixare.

Pt mai multe detaii ma poti suna la 0763 799 064

mda am zis eu gresit lupele sunt ok palaria mi-ar trebui mie ca am avut angel lipit de ea si s-a cam bulit :)

bine si tre sa aflu daca sticlele de la farurile cu halogen sunt identice cu cele de la xenon,la prima vedere par identice.palariile=oglinda farului

Edited by alex230ro

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.