Jump to content

Vand set 4 jante replica BMW, 17'', model de M in 10 spite

Recommended Posts

Vand set 4 jante originale BMW, 17'', ET 35, prezoane 5 X 120, model M in 10 spite

Jantele au fost folosite 2 ani pe masina, le-am dat acum jos pentru ca mi-am cumparat alele noi.

Doua dintre ele au cate o mica fisura care poate fi sudata in mediu argon si vopsite, insa merg si asa fara nicio problema.

Se vand cu set prezoane si antifurt original!

PRET: 250 RON bucata

post-54512-0-32721200-1340204813_thumb.jpg

post-54512-0-64523400-1340204818_thumb.jpg

post-54512-0-21218000-1340204825_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Daca vrei seriozitate, arat-o! De ce spui ca sunt jante ORIGINALE? Pune o poza din care sa reiasa asta.

Merci

poftim? spun ca sunt jante originale deoarece acum 2 ani am avut un accident si mi-au inlocuit o janta cei de la Bavaria (printre altele). Daca nu era OE nu aveau aia de la Bavaria janta din asta. Si daca tot ai deschis sub asta, zi-mi unde sa pozez ca sa reiasa ca sunt originale. Eu asa am tras concluzia, dupa faza cu aia de la Bavaria. Mentionez ca eu la facultate nu am invatat cum sa deosebesc niste jante :)

Dar poate imi spui tu. Merci

• 2 weeks later...

Salut

Având in vedere ca sunt "Replika" și ca trebuie sudate, dacĂŁ au fisuri suta la suta trebuie și ĂŽndreptate)

si/sau eventuate retusuri de vopsea asa ca fa un preț bun poate ne ĂŽnțelegem...

Ce zici ?

• 3 weeks later...

Salut

Având in vedere ca sunt "Replika" și ca trebuie sudate, dacĂŁ au fisuri suta la suta trebuie și ĂŽndreptate)

si/sau eventuate retusuri de vopsea asa ca fa un preț bun poate ne ĂŽnțelegem...

Ce zici ?

Salut,

Astept propuneri de la voi referitoare la un pret. Poate cineva chiar are nevoie de ele. Eu am deja 3 randuri de jante. Imi cer scuze daca pana la urma se dovedesc a fi replika, eu asa le-am luat si cel care mi-a vandut masina a spus ca sunt jantele originale de pe masina, aduse din Germania. Oricum cine este interesat le vede inainte, le verifica (poate chiar se pricepe mai bine), nu ii cer nimanui banii inainte pe considerentul ca sunt jante OE. Ne intelegem la pret! Intr-adevar, daca o janta are o fisura, cred ca trebuie si indreptata.

Ma gandeam sa le duc eu la un centru de reconditionare pentru sudat, vopsit, indreptat, sa le fac cum trebuie, dar m-am gandit ca poate le ia cineva asa si le face gratis, sau chiar mai ieftin.

Salut,

Daca nu ma insel jantele tale sunt replica style 225, care din cate vad sunt pe 19 oem. Deci e putin probabil sa fie originale.

Totusi sunt interesat, lasa-mi te rog pe pm un numar de telefon si mai multe poze daca se poate.

O zi buna!

http://www.bmwstylewheels.com/bmw/225

Salut,

Referitor la posibilitatea de a fi replica, i-am raspuns putin mai devreme lui "rodo"...

Seamana cu cea poza trimisa de tine, insa nu este identica. Si sigur sunt pe 17, nu pe 19 :)

Oricum jantele arata foarte bine si poate cineva chiar are nevoie de ele. Ne intelegem la pret. o seara buna!