Jump to content

sapphire e90 LCI

TudorMTS

Recommended Posts

Greu, crede'ma.

Mai intai am incercat cu 3 dvd'uri, insa nu m'a dus capul sa le inscriptionez la 4x, ci la 8x. Nu vroia nicicum sa treaca install'ul de 17%, imi da eroare "DVD unreadable". Apoi am zis hai sa incerc cu stick'ul prin USB, bagam stick'ul in portul USB si nu se intampla absolut nimic, indiferent ce faceam. Am mai dat 21ron pe alte 3 dvd'uri, le'am inscriptionat la 4x...si acum e ok, totul a durat aprox 2h:30min :rolleyes:

Pai tie ti'au mers din prima probabil pt ca ai fost baiat destept si ai scris dvd'urile la viteza mica, eu initial le'am facut la 8x si ma intrebam dupa de ce nu merg... :rolleyes:

Sincer din Brasov nu am ce poze interesante sa pun intrucat nu apare nicio cladire 3D asa cum ma asteptam, asa cum se intampla in cazul Bucurestiului... --> http://s13.postimage.org/bpxj8uj1f/img0668x.jpg

Edited by TudorMTS

Primul incident...produs azi dimineata la ora 6, intre Bran-Brasov probabil cei care ati fost pe acolo stiti in ce stare e drumul. Mi'a proiectat un tir o piatra, dar sperietura a fost atat de mare (mai ales ca eram cu noaptea in cap, si nu numai) incat acum ma bucur ca nu s'a terminat mai rau in urma unei eventuale manevre cauzate de soc.

Deci maine facem vizita la casco !

http://s13.postimage.org/58kp0ec6b/558669_4544525092202_1900019570_n.jpg

Edited by TudorMTS

Presimt ca mi'am luat o tzeapa de zile mari, innebunesc.

Am tot vorbit prin e-mail cu tipul care se ocupa de http://www.fscmap.com/ intrucat intentionam sa updatez navi la 2013. Toate bune si frumoase, am comunicat chiar ok zilele astea pana am reusit astazi sa'mi activez contul de moneybookers, credit cardul, etc. Azi dimineata la ora 7:00 il intreb in final pe ce adresa de mail trimit banii, imi raspunde omul " bbanny@mail.ru ". Buuun, ii transfer 50$, si de aici pauza, niciun raspuns primit, nicio confirmare ca a primit banii, niciun cod, NIMIC :)

Concluzia ? Sa'i f*t in gura de rusi ordinari, scuzati expresia.

Va tin la curent daca imi raspunde, desi ma indoiesc ca voi mai auzi vreodata de el.

Cred ca am luat si eu o teapa cu http://www.navibmw.pl/fscmap.html zice ca trimite imedit si a trecut o zi, nici un raspuns ca a primit banii sau nu sau sa mai astept sau ceva, te lasa sa-ti manaci nervi ca ai luat teapa (poate chiar nu mai trimit niciodata)

Sun azi la ei si zice ca is tare ocupati si trimit codul in 20 min si pauza, :morpheus: nici un raspuns

Nu-i costa mare branza pe astia de la casco. Un parbriz nou e 750 lei cu tot cu montaj. In 10min l-ai demontat pe cel vechi si montat pe cel nou.

Sau 2700 Lei, la reprezentanta :) (parbriz, senzor de condensare, senzor de lumina, ornamente, manopera)

Edited by LYM

Mie carnatii astia de la Omniasig mi-au spus ca-mi va creste polita cu 50% daca am 2 daune intr-un an. Pt 1 dauna creste cu 10% ... bine ca mi-am crescut costul politei ca sa merg 2 sapt cu un parbriz :(

Asa ies mai ieftin daca mi-l schimb pe banii mei, la Pilkington.

Edited by LYM

asa am avut eu casco la o masina noua timp de 3 ani fara daune si in al patrulea an a zgariat mama aripa.nu aveam fransiza si am vopsit-o pe casco.urmatorul an imi puneau fransiza de 100 de euro si crestea casco cu 30% aproximativ.tot tiriac.reparatia a costat aproximativ 1500 de lei.

le-am tras la m....

si de atunci ii ard cum pot si cred ca le-a iesit si prin cur.

• 2 months later...

Pai tie ti'au mers din prima probabil pt ca ai fost baiat destept si ai scris dvd'urile la viteza mica, eu initial le'am facut la 8x si ma intrebam dupa de ce nu merg... :rolleyes:

Sincer din Brasov nu am ce poze interesante sa pun intrucat nu apare nicio cladire 3D asa cum ma asteptam, asa cum se intampla in cazul Bucurestiului... --> http://s13.postimage.org/bpxj8uj1f/img0668x.jpg

Hmmmmm... Eu nu am observat sa-mi arate parcari si benzinarii....

Eu il tin pe 25m.... trebuie sa verific....