Jump to content

sapphire e90 LCI

TudorMTS

Recommended Posts

Pe centura Brasovului, podul catre Sacele, o doamna cu un 206 probabil nu a vazut ca pe carosabil e "zapada batatorita" si se credea la Nurburgring. A derapat in curba, a intrat in stalpul meu apoi m'a aruncat cu spatele in parapeti, nu stiu cum am ajuns cu botul in parapet caci toate airbag'urile de la sofer au explodat. Noroc cu airbag'ul lateral+cortina...centura nu era pusa.

Am lasat masina la Bavaria BV, sunt curios ce pagube voi primi si daca se va pune problema de dauna totala.

Edited by TudorMTS

asa stiu si eu .. este in scaun, daca sunt scaune sport au un fel de capac si la scaunele normale se rup pur si simplu scaunele ... toate au e imposibil sa nu fie sunt exact pe laterala spatarului ...

masina nu are mare chestie cel putin nu se vede nimic stramb structural ... oricum 10.000e o sa coste la reprezentanta cel putin :frantics: pacat ca s-a intamplat asta :angry:

Ce becuri ai la Angel Eye? :rolleyes:

Stock. Poza este editata.

Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar eu stiu ca, din fabrica, toate E90 vin si cu airbag-uri laterale.

asa stiu si eu .. este in scaun, daca sunt scaune sport au un fel de capac si la scaunele normale se rup pur si simplu scaunele ... toate au e imposibil sa nu fie sunt exact pe laterala spatarului ... masina nu are mare chestie cel putin nu se vede nimic stramb structural ... oricum 10.000e o sa coste la reprezentanta cel putin :frantics: pacat ca s-a intamplat asta :angry:

Uite asta nu stiam...eu am scaune sport, chiar o sa ma interesez cu airbag-ul ca sunt curios

De acolo am luat si eu 5-u, ca la noi la oradea nu era reprezentanta atunci.. Era acolo un baiat, nu mai retin cum il cheama, foarte de treaba.. Am cartea lui de vizita pe undeva, da nu mai stiu unde..Cel putin atunci (2005) erau foarte de treaba, nu ca si astia de la oradea...

A fost evaluatoru de la asigurare? Dauna totala?

ps. Sarbatori Fericite :sorcerer:

Personal ma inteleg foarte bine cu cei de la Contempo, spre deosebire de alte povesti care implica Bavaria Romania, reprezentanta de la Brasov mi se pare "high-class".

Inca nu a fost, probabil in decursul zilei de maine, poimaine...

Multumesc, sarbatori fericite tuturor !

• 2 weeks later...

La multi ani !

Exista vreun "schepsis" atunci cand inlocuiesti un bec H7 la un e90 lci non-xenon ?

Mi'am comandat niste Osramuri H7 55W Cool Blue Intense White de 5000K, am vazut la un prieten si arata/lumineaza foarte bine.

E doar o chestie pe care o fac provizoriu pana iau farurile xenon oem.

Edited by TudorMTS