Jump to content

linie 318i e46 vs 320d e90

vali23b

Recommended Posts

Castiga 320D daca soferul stie bine cu ea. :thumbsup:

Nu inteleg,cata inginerie iti trebuie sa faci o liniuta? cum adica "daca soferul stie bine cu ea"? daca era vorba de drifturi,cerculete,8-uri,ceva obstacole, jaloane si alte minuni,da mai spuneam,dar in linie ce-ti trebuie mare lucru? sa stii sa pleci de pe loc fara sa-i dai scart ca altfel pierzi timp, si s-o tii in zona de cuplu maxim...a,si sa fii rapid pe schimbarea de trepte (asta daca nu e automata).

Nu inteleg,cata inginerie iti trebuie sa faci o liniuta? cum adica "daca soferul stie bine cu ea"? daca era vorba de drifturi,cerculete,8-uri,ceva obstacole, jaloane si alte minuni,da mai spuneam,dar in linie ce-ti trebuie mare lucru? sa stii sa pleci de pe loc fara sa-i dai scart ca altfel pierzi timp, si s-o tii in zona de cuplu maxim...a,si sa fii rapid pe schimbarea de trepte (asta daca nu e automata).

Trebuie sa stii la ce turatie o tii inainte de start, sa le schimbi cand trebuie si cat se poate de repede, sa pleci de pe loc daca se poate cu un "moment" inaintea celuilalt. Mai depinde si de dimensiunile jantelor de pe cele doua masini, gume etc....

Nu cred ca ai nicio sansa sa il faci. Gandeste-te doar ca e o diferenta imensa de cuplu, are si cai in plus. Diferenta de greutate de 100kg nu e chiar asa de mare si gandeste-te ce diferenta de greutate e intre tine si celalalt sofer, poate se mai diminueaza sau mareste. M-am dat si eu cu un 320d e46 resoftat cica la 180cp (varianta hardcore), manual, si tragea chiar bine masina...

Eu iti dau 0 sanse in fata dieselului, si nu numai in fata la e90 163, dar si e46 150 te termina.

Depinde de sofer.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

am mai scris cu 320d e46 am facut mai multe si i-am dat ce rost are sa te mint

de la 320i e36 am luat-o e mai bun dar si mai usor

Personal detin un 320d e46 dar m-am plimbat si cu un 318i e46. CU toate ca la plecarea de pe loc e ceva mai sprinten 318'le, nu are sansa in fata 320d'ului. Sa nu mai zic de e90 care e si mai si.

Daca soferul nu e vai de el astfel incat sa nu nimereasca vitezele eu zic ca nu ai nici o sansa in fata celui cu 320d e90.

Personal ma indoiesc ca ai vreo sansa.

!! Exista un site destul de reusit, de simulari, sper sa nu iau warn pentru reclama -> www.vimulator.com

e90 320d vs e46 318i http://vimulator.com/#/v5/drag/16118+17960

la simulatoru asta am ales un 320d e46 150cp si dadea fum la 320i e36,323i,325i e36 :))) poti sa il stergi prietene

Dar de ce nu te dai cu un 318i e36? oricum nici la o pisicuta de 150 de cai (320i) n-ai sanse,garantez.

lol, nu au nici o sansa pisicutele tale.

318i are peste 11s si 320 are vreo 10, asta cand erau noi, mai punem ca a trecut peste motorul ala vreo 20 de ani si aia e

e46 318i are 9.3

318i are peste 11s si 320 are vreo 10, asta cand erau noi, mai punem ca a trecut peste motorul ala vreo 20 de ani si aia e

e46 318i are 9.3

lasa tu datele din carti si datele de constructor,la fata locului e mult mai valabil 320i e36

pe carfolio da 9.8 0-100km/h e36-le mie imi da 9.3 stock si de fapt imi da fum cu tot cu soft :))

e46 318i are 9.3

Da' tu crezi ca e46-le e mai nou cumva? pai si peste motorul ala a trecut vreo 15 ani,deci nu-i mare sfar. Io zic ca pisicutele mele daca sunt bine puse la punct,le da cu fum la un e46 318i.

A,am uitat,vezi ca baiatul a recunoscut mai sus ca si-a luat-o de la un 320i e36...asa ca...:thumbsup:

Edited by ogar nestapanit

ma ogare cum sa aiba 15 ani??? aici vorbim de e46 318i 143cp care are maxim 10 ani, e36-le 320i are in cel mai fericit caz minim 17 ani

oricum un lucru e clar un 320i e36 bine intretinut ii da fum in orice moment unui 320d e46 150cp

Dar de ce nu te dai cu un 318i e36? oricum nici la o pisicuta de 150 de cai (320i) n-ai sanse,garantez.

Bate 318i e46, 320i e36 fara prea multe probleme.

Nu inteleg de ce atatia lupi moralisti, siguranta publica, etc. Ce rahat de siguranta sa incalce cu 318i ala?

Abia ajunge la 200.