Jump to content

A aparut noul X5

fbdcnt

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

te inseli xxlbastard, X3 nu este decat cu cateva mii de dolari mai ieftin decat X5, adica o suma relativ modica pentru americanul care isi permite un BMW, iar un X3 este lejer cu 10mii de parai mai sus decat orice alt SUV de pe piata americana... so... si oricum fanii Kia cumpara Kia sau Hyundai nu BMW.

hahaha. :blink: .Marturisesc ca sunt fan Kia si Hyunday dar am avut prea multi bani ai si nu am putut sa imi iau decat Bmw :) :)

173878[/snapback]

razi tu razi dar eu am plecat sa fac drive test cu Toyota RAV4 si Hyundai SantaFe si o sa imi iau X3 pentru ca am vazut clar ca nu imi permit masinile alea :D ala la Toyota se ruga de mine sa fac drive test si eu ii ziceam ca nu si nu :)

mai ...sa nu ma intelegeti gresit.Imi place mult Toyota Rav4 , au service-uri beton , stai langa mecanic cand iti lucreaza si nu sunt deloc distanti fata de client , nu se discuta schimbarea oricaror piese pe garantie , se schimba , se lucreaza ok .Mie Toyota nu imi inspira nici un feeling la condus.Parca ma joc pe calculator.Nu simt nimic , directia super usoara , totul iti transmite o senzatie superficiala- parca nu conduci.In rest e o masina f buna. Cat despre Hyunday Santa Fe a iesit cel mai 4x4 SUV (X3 nu a participat) - e confortabil , e spatios dar are suspensiile cam moi.Cat despre preturi - coreenele si japonezele , la vremea cand m-am decis sa iau X3 , costau aproape cat el cu toate taxele incluse , desi aveau un pret cip aproape la jumatate.(30%). Si gata cu offtopic - eu sunt multumit de masina mea, nu am regretat nici o clipa alegerea facuta , nu o sa o fac , iar X5 nou mi se pare foarte frumos , modern , tineresc , in ton cu 2007.Iar cu pachetul aerodinamic pare chiar puternic.

Nu am vrut sa pun titlul asta pentru ca voiam sa vin cu poze cu tot.... dar o sa fac luni..... sunt 3 bucati - cica importate direct din SUA.....

A aparut acolo ??? Vreau sa va zic ca scria pe el noul X5 mare mare mare...... si faptul ca sunt 3.... intamplator un prieten al unui prieten e prieten cu cel ce are parcul asta auto :blink: ( v'am bagat in ceata ai ? )

• 2 weeks later...
un prim review autohton . http://www.promotor.ro/X5_-_Citius,_Altius,_Fortius

185059[/snapback]

Mai lung cu 20 de centimetri decat precedenta generatie, noul X5 isi pastreaza alura de break. Cresterea in lungime a fost realizata in primul rand pentru a oferi mai mult spatiu la interior si, in al doilea, pentru a diferentia mai mult automobilul de fratele mai mic, X3. La BMW, cei 20 de centimetri in plus nu se afla in zona rusinoasa cu care se mandresc barbatii , ci fix la spate, acolo unde si-au facut loc inca doua scaune, pentru un total de sapte locuri.

Comentarii facute probabil de un obsedat. Cum poate apare intr-o revista 'de specialitate"?

Edited by Leusor

Mai lung cu 20 de centimetri decat precedenta generatie, noul X5 isi pastreaza alura de break. Cresterea in lungime a fost realizata in primul rand pentru a oferi mai mult spatiu la interior si, in al doilea, pentru a diferentia mai mult automobilul de fratele mai mic, X3. La BMW, cei 20 de centimetri in plus nu se afla in zona rusinoasa cu care se mandresc barbatii , ci fix la spate, acolo unde si-au facut loc inca doua scaune, pentru un total de sapte locuri.

Comentarii facute probabil de un obsedat. Cum poate apare intr-o revista 'de specialitate"?

185138[/snapback]

Articoul este plin de penibilitati.Printre altele,"masina nu are nici o treaba cu off-roadul".Am vazut masina asta off-road,in teste ,si pot sa zic ca cei care au scris articolul nu au nici o treaba cu masinile :blink:

PS

Nu stiu cum nu dispune X5-ul de head up display,sunt aproape sigur ca am vazut una cu "aceasta functie" :)

• 2 weeks later...
Vechiul model tare mult mi-a placut dar la asta nou nu-mi plac farurile, le lipseste niste pleoape, mi se par mult prea mari, am vazut masina si in realitate e frumoasa, dar farurile ar merita niste pleoape, si am o intrebare, noul X5 nu are si cutie manuala?? ca am vazut 3 X5-uri noul model si toate aveau cutie automata :blink: :)

Pe Cayenne inca se regaseste manuala :blink:

196043[/snapback]

care cayenne ?

nu exista nici-un cayenne cu manuala , dupa cum n-a existat niciodata fara cutie tiptronic ;

in afara de touareg R5 TDI nu a existat cutie manuala pe SUV-urile Audi-VW-Porsche ;

apropo un x3 , dar ceva mai dotat si mai puternic am si eu ; ( cutie Steptronic )

care cayenne ?

nu exista nici-un cayenne cu manuala , dupa cum n-a existat niciodata fara cutie tiptronic ;

in afara de touareg R5 TDI nu a existat cutie manuala pe SUV-urile Audi-VW-Porsche ;

apropo un x3 , dar ceva mai dotat si mai puternic am si eu ; ( cutie Steptronic )

196586[/snapback]

Scuzati de publicitate, intra pe www.porsche.com la marea britanie ca sa intelegi in engleza si intri la build my porsche si sa vezi ca Cayenne sa face inca cu manuala :blink:

mie mi se pare senzational designul! este exact sav! asa trebuie sa arate! decat q 7 care arata ca o femeie ieftina eu zic ca x5-ul arata a masina! arata foarte compact, iti da senzatia de stabilitate , de eficienta de clasic adus la nivelul zilelor noastre! si ce modificari are la motor si la suspensii si la toto ce vrei ......mori! toti au zis ca noul bmw x5 a ridicat stacheta cu mult! la fel a fost si cand a aparut e 60 ! abia acum a inceput e classe sa -si mai revina! nu stiu cum e audi a6 ,dar din testele comparative pe care le-am vazut e sub bmw.mereu a fost si probabil mereu va ramane!

• 3 weeks later...
Si totusi.. cand dracu vom putea face drivetest cu aceste jucarii in Romania ?

M-am saturat sa le vad frumos asezate in diverse showroom-uri si doar atat :blink:

204553[/snapback]

Cred ca este alegerea dealerului... Dar cum in .ro masinile care vin pt drive test sunt plimbate de directori, clientii mai au de asteptat. Din pacate.

Aici, cu ocazia oricarui salon auto au "portes ouvertes". Adica te duci si te dai cu orice masina au in garaj. Ma rog, acum, de cand unu' a plecat cu una in timp ce facea drive test sunt mai ...conservatori. Dar tot poti sa te dai cu absolut orice masina. Si nu 10 minute.. Cand am sunat sa ma dau cu X3-ul, mi-a facut rezervarea pt 2 ore.. "dar stiti, eu vreau sa vad doar cum merge.. da, zice, pt asta trebuie sa mergeti cu ea minim o ora... doua ore este recomandat". Asa am facut.. m-am dus la nemti, m-am dat pe bahn, aveam timp sa-mi fac si cumparatirile... Chestie de mentalitate. Unii vor sa vanda si sa convinga. Altii vand oricum (pt ca sunt singurii dealeri) si-ti arata o poza. Eventual. Oricum poti sa-ti faci o idee si daca-ti povesteste el, care stie ce si cum, nu-i asa?! La ce bun sa-ti dea bunatate de masina tie, un eventual client?! (am citit si posturile legate de dealerii de prin .ro-no comment)

Btw: Masinile de test drive sunt asigurate direct de BMW AG tuturor partenerilor. Din fondurile de marketing. Poate ca ar vrea si ei sa stie ce se intampla cu banii lor...

Toate bune

LE: ai rezolvat problema aia cu relanti-ul?

Edited by Maverick

Nu am ajuns la Bavaria, dar saptamana asta fac programare, pt ca devine din ce in ce mai grava problema, insa tot nu o pot reproduce la comanda.

Am intrebat si se pare ca ordinul e de SUS, din Germania - sa nu se faca drivetest pana NU se lanseaza oficial in Romania...

S-au tampit si nemtii ?

Alta chestie pe care nimeni nu pare a o sti/discuta:

cand vor pune motorul biturbo de pe 535d pe X5 ?

Eu sper sa o faca in toamna, cand apar detaliile pt modelul 2008.

Pana atunci nu am nici banii si nici nu vreau motorul actual de pe X5 3.0d...

nu se va pune pe X5 motorul de 286 de cai, se va pune motorul diesel de pe seria7, ala de 4,5 litri :blink:

motorul de pe X3 3.0sd sau x35d cum i se mai spune are cuplul si puterea la turatii mai mari si nu prea se preteaza pentru mastodontul de X5 :)