Jump to content

Seria 320d E46 136CP ?

SBMW

Recommended Posts

Cum ai procedat mai exact?

:)

1 dai toata evacuarea jos

2 pui mana pe flex si tai in stanga si in dreapta catalizatorului (din cauza gravitatiei, va pica pe jos:) )

3 sudezi o teava chioara in loc

4 montezi totul la loc

5 te duci pe autostrada si mergi ..(foarte) turat - ce ai in finala, va pica, evident, tot pe jos

Sunt mari sanse sa ai o masina mai sprintena, cu un consum mai mic (aprox -0.5L/%)

Edited by mihuz

nu stiu despre ce masini vorbiti voi aici..a mea este foarte silentioasa

ca si defecte - cum spunea cineva mai sus, daca nimeresti motorul in mintile lui si ai si tu grija de el in continuare, nu ai batai de cap.

ce am facut eu (nfl):

-in primul rand ulei/filtre

-schimbat filtru epurator

-schimbat TOATE furtunele aer/combustibil (cu unele Gates)

-curatat admisie + senzor

-curatat egr

-eliminat catalizator (bineinteles ca imediat s-a "golit" si finala...diferenta este mai mult decat notabila...)

-schimbat electrovalva turbo

-datorita zvonurilor, am verificat turbina si pompa-ambele ok

Atat.

Pt cei mai "neexperimentati" care intampina anumite probleme: intai verificati toate cele de mai sus, apoi investiti bani in piese si mecanici.

Bafta,

Nu-s in clar.Cum sunt doua "pungi" pe evacuare care ai eliminat-o : pre catalizatorul (prima de la motor) sau a doua ?

• 11 years later...
On 30.06.2012 at 18:22, malasorte said:

am zis eu ceva de galagie? am zis ca e mai fiabil. intr adevar e mai galagios 1.9 de la vw dar mult mai fiabil

Corect cel de 1.9 trage și mult mai bine decât cel de 2.0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.