Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema inchidere centralizata

muerte32003

Recommended Posts

Dupa un mic incident cu un TIR am inceput sa am probleme la inchiderea centralizata. Adica mai exact incui masina si se deschide imediat ce cheia revine la pozitia normala. Mentionez ca de vreo 2 ani am montat si inchidere din telecomanda. Fie ca inchid din butuc sau din telecomanda imediat ce cheia sau butonul telecomenzi, dupa caz, revine la pozitia initiala masina se deschide. Ca sa se inchida masina, dupa ce se deschide singura trebuie sa deschid masina din cheie sau butonul telecomenzii, fara sa deschid usa, si sa inchid. Dupa ce inchid a 2-a oara masina ramane inchisa.

Masina a fost avariata in partea stanga fata, mai exact aripa stanga fata in zona semanlizari, bara fata si grila au fost si ele afectate (m-am gandit ca poate ajuta).

Inchiderea centralizata, fie ca inchideam din telecomanda fie din butuc, a mers fara probleme pana la incident.

La cateva luni dupa ce am cumparat masina am fost avut ceva probleme cu manunchiul acela de fire care merge la portbagaj, dar a avut grija un electricean de ele.

Masina e un e36 (320i) coupe din 93.

Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi v-as fi recunoscator.

Multumesc.

• 2 weeks later...

Mai mult ca sigur un contact de la usa (cel de la incuietoare, de pe stalpi, care iti arata daca ai usa inchisa sau nu - e un butonas mic acolo) este defect. Daca o usa este deschisa (sau asa o "vede" masina) nu poti incuia masina. Asa pateam si eu si am mutat un pic piesa aia de pe stalp (pentru ca la mine era slabita si un pic deplasata) si nu am mai avut probleme.

Poti testa daca iti "vede" o usa deschisa in felul urmator: lampa de interior las-o pe pozitia de mijloc, adica sa fie aprinsa cand deschizi usa, si inchide toate usile (fara sa le incui). Daca lumina nu se stinge, contactul e problema.