Jump to content

Kit reparatie macara (Cleme)

Recommended Posts

Kit reparatie macara geam actionat electric Bmw Seria 3 tip E46(pt an fab '98-'05)

Clemele sunt noi si se vand la set de 2,pentru usa stanga sau dreapta.

Pretul este 95 ron cu transport gratuit prin posta romana sau 90 ron predare personala in Cluj Napoca.

Dispun de 10 seturi de cate 2 bucati.

post-50893-0-20835800-1340486830_thumb.jpg

Edited by polarx19

• 3 weeks later...

pai fa-i o oferta omului . Eu as da max 60 ron

Pretul afisat este pentru 2 bucati (un set),cum se poate intelege clar in anunt,

Nu fac nici o oferta omului, "omule" pretul este afisat nu stau la discutii marunte.Cum am mai precizat...go e-bay daca nu e ok pretul(avem bmw si ne tiganim la 30 ron...rusine mare ).

Edited by polarx19

Pretul afisat este pentru 2 bucati (un set),cum se poate intelege clar in anunt,

Nu fac nici o oferta omului, "omule" pretul este afisat nu stau la discutii marunte.Cum am mai precizat...go e-bay daca nu e ok pretul(avem bmw si ne tiganim la 30 ron...rusine mare ).

pai asa ne luam si un apartament , facem economie :))))))))))))) Apoi mor de rusine :sorcerer:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.