Jump to content

cumpar 330i e46

Gicone

Recommended Posts

dupa cum spune si titlul cumpar e46 330i, cutie manuala, orice caroserie

ATENTIE! nu ma intereseaza masini inmatriculate!! de preferat masina de anglia intreaga. in functie de dotari si starea masinii ofer intre 1500 si 2500 euro.

Multumesc!

dupa cum spune si titlul cumpar e46 330i, cutie manuala, orice caroserie

ATENTIE! nu ma intereseaza masini inmatriculate!! de preferat masina de anglia intreaga. in functie de dotari si starea masinii ofer intre 1500 si 2500 euro.

Multumesc!

Te-a zapacit sunetul lui RobertTAU. :hyper:

• Like 1

M-a zapacit consumul la 2.2 :frantics: cand am luat cabrio stiam ca nu e cea mai economica masina din lume si ma gandesc ca daca tot consuma, macar sa stiu de ce consuma :)

Si serpii aia ai lui robert fac frumos!!!! 8)

Am uitat contact pe pm sau 0728132296

L-am vazut dar eu vreau manuala si nu vreau sa mai caut cutie, volanta si ce o mai trebui. Multumesc pt anunt!! :drinks:

mai bine te duci direct in anglia, gasesti ceva mai bun, si la pret si la calitate.

Imi caut si acolo, doar ca "pomenile" se cumpara repede.. am gasit zilele astea un site de licitatii.. poate s-o ivi ceva.. :)

AM un 328 la 2500 euro daca te intereseaza

Doar 330 ma intereseaza. Multumesc oricum

l-am vazut dar nu dau de nenea ala la telefon...tot sun si imi intra casuta vocala :(

cu toate ca as vrea masina intreaga m-am uitat si la dinastea lovite...ideea e sa mai recuperez din bani :rolleyes:

am mai vazut una pe la magurele dar ii batea motorul rau de tot,avea si gaz pe ea dar era fara capota, radiatoare, faruri si altele si cerea 2500 sau 2800 euro :frantics:

M-a zapacit consumul la 2.2 :frantics: cand am luat cabrio stiam ca nu e cea mai economica masina din lume si ma gandesc ca daca tot consuma, macar sa stiu de ce consuma :)

Si serpii aia ai lui robert fac frumos!!!! 8)

Am uitat contact pe pm sau 0728132296

De curiozitate cat iti consuma 2.2 si cat de astepti sa consume 3.0?

Imi consuma destul... am avut consum mediu buc-sinaia si inapoi 11.7 si in oras peste 16.. oricum nu ma intereseaza cat o sa consume 3.0 ca eu fac cateva mii pe an cu masina... gen 5000 km maxim pt ca am masina de la munca... :thumbsup:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.