Jump to content

update complet e90 in special ccc

Recommended Posts

as vrea a fac un update la toate modulele de pe masina daca ma poate ajuta cineva in jurul orasului Alba Iulia. as avea nevoie minim de v42. masina bmw e90 2005 cu navi CCC

Pentru 250 de lei mai bine te duci la reprezentanta.

Nu vreau sa par rautacios,dar mai citeste odata inceputul.

te cred ca nu vrei sa fii rautacios, dar in titlu ce scrie???

si in plus de asta sunt si eu interesat daca se poate ca vreau si eu un update la reprezentanta dar acum am CIC pe masina si nu cred ca o sa imi faca nimeni upgrade

te cred ca nu vrei sa fii rautacios, dar in titlu ce scrie???

si in plus de asta sunt si eu interesat daca se poate ca vreau si eu un update la reprezentanta dar acum am CIC pe masina si nu cred ca o sa imi faca nimeni upgrade

Pai incercati cu o intrebare la reprezentanta ca nu va costa nimic.Nu cred ca se merita sa faci update in alta parte cand la reprezentanta te costa doar 250 de lei

Edited by adi v

Pai incercati cu o intrebare la reprezentanta ca nu va costa nimic.Nu cred ca se merita sa faci update in alta parte cand la reprezentanta te costa doar 250 de lei

am intrebat deja acum cateva luni si nu se putea

Imi explica si mie cineva ce inseamna navi MASC,CIC,CCC? :rolleyes:

MASC-navi business

CCC-navi profesional

CIC- este si business si profesional dar sau pus incepand cu F01; F1O ; E90 LCI

am intrebat deja acum cateva luni si nu se putea

MASC-navi business

CCC-navi profesional

CIC- este si business si profesional dar sau pus incepand cu F01; F1O ; E90 LCI

Ms ionut.

A,inca ceva: sunt diferente mari intre CCC si CIC? in ce consta aceste diferente?

daca masina a avut m-ask si s-a facut retrofit de CCC, ISTA nu mai poate face update la iLevel. ISTA citeste configuraia masinii din VO-ul de pe serverul BMW si intotdeauna va incerca sa faca update la m-ask. Pe masina ta va da eroare ca m-ask-ul nu mai exista si acolo procedura de update se va opri.

Nu vei putea sa faci update la o reprezentanta nici macar la alte module de genul motor, cutie, abs, pentru ca prima operatie pe care o face ISTA la update este sa citeasca UIF din fiecare modul ca sa stabileasca nivelul de versiune si sa faca proocolul de update. In cazul tau nu va putea citi UIF din m-ask asa ca se va opri din procedura.

singura ta sansa este sa gasesti pe cineva pe langa tine cu un OPPS si sa iti faca update manual la fiecare modul in parte. nici sa nu incerci sa faci update pe cablul dcan. la ccc risti sa-l strici definitiv iar pe dcan update-ul la ccc dureaza peste 20 de ore din cauza ratei de transfer.

daca masina a avut m-ask si s-a facut retrofit de CCC, ISTA nu mai poate face update la iLevel. ISTA citeste configuraia masinii din VO-ul de pe serverul BMW si intotdeauna va incerca sa faca update la m-ask. Pe masina ta va da eroare ca m-ask-ul nu mai exista si acolo procedura de update se va opri.

Nu vei putea sa faci update la o reprezentanta nici macar la alte module de genul motor, cutie, abs, pentru ca prima operatie pe care o face ISTA la update este sa citeasca UIF din fiecare modul ca sa stabileasca nivelul de versiune si sa faca proocolul de update. In cazul tau nu va putea citi UIF din m-ask asa ca se va opri din procedura.

singura ta sansa este sa gasesti pe cineva pe langa tine cu un OPPS si sa iti faca update manual la fiecare modul in parte. nici sa nu incerci sa faci update pe cablul dcan. la ccc risti sa-l strici definitiv iar pe dcan update-ul la ccc dureaza peste 20 de ore din cauza ratei de transfer.

My bad.Am crezut ca se poate face update la restul si la navigatie nu.

eu stiam ca daca schimbi vo-ul de la $606(mask) la $609(ccc) ista nu va mai cauta mask-ul ci va cauta ccc-ul pt. update...dar ma rog eu nu prea fac update-uri automate generate de ista sau progman...

sal,am fost la reprezentanta si mi au zis ca e foarte mare riscul sa pice CCC si ca nu isi asuma acest risc. am avut navigatie business cand am cumparat masina si am facut retrofit de CCC. astept in continuare o oferta de la cineva care se pricepe ca nu as vrea sa raman fara CCC. ms

Aia de la reprezentanta stiu ca ai facut retrofit de CCC? Daca stiu insemna ca nu au facut un update de ilevel in viata lor si bat campii.

Repet : La reprezentanta deoarece ai facut retrofit, NU mai poti face update de ilevel pe nici un modul al masinii.

Cauta pe cineva care are OPPS pe langa tine si care a lucrat cu winkfp.

eu mi am pus tempomat si apoi am facut update la reprezentanta fara probleme. si acum cu CCC schimbat se poate face update dar ei(sibiu si cluj) au zis ca le au picat in ultima perioada multe CCC si ca nu ar mai vrea sa mai faca decat daca dau eu o declaratie ca o fac pe raspunderea mea, chestie cu care nu am fost de acord.

retrofiturile oficiale penru care exista VO si care se fac la BMW sunt OK. practic in urma unui retrofit oficial se modifica VO-ul masinii si in baza de date din Germania si la orice service mergi in lumea asta vor vedea noua configuratie a masinii.

Sunt anumite retrofituri care nu sunt acceptate de BMW si pentru care nu exista VO retrofit. Asta nu inseamna ca nu il poti face si nu poti coda offline masina sau modifica VO-ul memorat in CAS, dar serverele BMW nu vor sti niciodata de acel retrofit si cand masina ajunge pe la ei pentru un update de soft nu va functiona.

Din cate stiu eu nu exista retrofit oficial de CCC, dar poate ma insel.