Jump to content

M-am hotarat la X3

d-rive

Recommended Posts

multumesc de sfat @gbu :) ma gandisem sa fac contract dar la faza asta cum ca sa imi dea masina identica sa o folosesc pana vine a mea recunosc ca nu-mi trecuse prin cap... beleaua e ca astia au contracte "tip" si nu cred ca vor accepta sa le pun conditia asta, cu toate ca mi se pare o conditie logica si de bun simt...

daca mai ai si alte sfaturi similare, baga,  ca imi prinde bine sa aflu lucruri noi :)

173631[/snapback]

De ce nu iti cumperi masina din Germania? :blink:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce nu iti cumperi masina din Germania? :blink:

173645[/snapback]

Bavaria are dreptate.Du-te in Germania si ia de acolo.Iti garantez din proprie experienta ca iti cumperi alta calitate la aceeasi bani si mult mai multe optiuni.Ex concret:Am configurat la AB x3 la 37000cip.Am cumparat x3 din Germania cu 33000cip aceeasi masina dar cu ceva optiuni in plus(paket m, navi profesional, trapa panorama, etc), mai exact de vreo 10mii.per total am castigat 14000uuro cip.Am "pierdut" prin faptul ca masina avea 12000km si 10 luni de la fabricatie.Fa tu diferentele si hotareste.

PS:Am fost tratat in Germania ca un client nu ca o carpa asa cum fac maimutoii de la AB.

nu stiu nimic despre ce inseamna cumpararea unei masini in Germania, nu am pe nimeni acolo ca sa ma ajute, nu am nici cea mai vaga idee cum sa procedez, nu imi e de drum sau alte alea, imi e ca ma duc acolo si nu gasesc ce vreau si o sa umblu ca orbetele aiurea si pana la urma tot la astia de aici ajung, stiti cum e, iti e frica de necunoscut, ma refer ca nu cunosc situatia nu de vreun necunoscut de pe acolo :blink:

• 2 weeks later...

Deci decizia finala, mai finala de atat nu se poate ca vine masina peste mine :blink:

BMW X3 3.0d (218cp, 500Nm)

Negru safir

interior sand beige

piele Nevada sand beige

ornamente de lemn fine wood trim ash grain

jante 235/50R18 modelul 205 double spoke cu pneuri de vara (Dunlop SP Sport 01 din cate stiu eu)

pachet Advantage+Dynamic+Confort

Hi-Fi audio

incalzire scaune

servotronic

cutie manuala

si o gramada de alte prostii, adica masina e fara navi si sunroof, in rest absolut tot.

se fabrica in saptamana a 8-a din 2007 adica ultima saptamana din februarie sau prima din martie, deci masina ar trebui sa ajunga teoretic la jumatea/sfarsitul lui martie.

cred ca o sa fiu si eu impresionat, chiar daca pana acum am avut masini destul de puternice, adica peste medie, pot zice ca X3-ul asta, fie el si diesel va fi cea mai rapida dintre toate cu toate ca va fi si cea mai grea. Am ales cutia manuala tocmai pe considerentul de sportivitate, mai am o masina cu cutie automata deci sunt 100% lamurit ce poate si una si alta :blink:

Poze or sa fie si cred ca si impresii multe de povestit vor fi. Acum trec prin aceleasi momente prin cate trec toti atunci cand asteapta o masina, mai ales o masina BMW. Imi doresc ca totul sa iasa bine si sa ne intalnim odata cat mai multi X3-isti intr-o locatie care sa convina tuturor :)

Timpul va trece destul de repede si asteptarea nu e grea, nu mai am emotiile asteptarii cum le-am avut la prima masina, sunt deja obisnuit dar totusi sunt impresionat de marca asta si cu siguranta va fi ceva frumos. Salutari la toti si ma bucur ca din ce in ce mai multi descopera ca X3 este o masina care poate purta cu onoare emblema BMW pe capota si care este la nivelul oricarui BMW, bineinteles cu diferentierile specifice.

sa stii Vali ca motorul tau este cel care m-a convins :blink: mi-a placut foarte mult cum se "roteste" si cum suna si tot, poate ca daca nu mergeam cu masina ta nu eram asa convins de motoarele in 6cilindri de la BMW :) iti multumesc inca odata cu ocazia asta si sa fii sigur ca o sa fac prezentarea de rigoare, adica sa le fac cunostinta cu celelalte BMW-uri din Gl, ma refer la cei care suntem pe forum.

Acum nu mai zic nimic ca am "treaba"... astept masina :)

m-ai ghicit :blink: se misca bine si motorul 2.0d dar la turatii mari ii lipsea foarte mult rafinamentul, efectiv simti ca se chinuie saracu', nu acelasi lucru pot spune despre cel in 6 cilndri, efectiv se invarte asa frumos ca te unge la suflet:) X3 cu 150 de cai se misca mai bine ca orice SUV de pe piata dar parca totusi e prea lent pentru un BMW si de aceea am zis sa iau motorul de 218 cai care e un compromis bun intre performante si consum :)

multumesc :blink: am facut test drive cu 2.0d si pot sa spun ca face fata cu onoare caroseriei de aproape 1900 kg in se simte ca se chinuie cat poate el sa traga ditamai caroseria, asta daca vrei sa ii "dai", pentru un mers normal in oras motorul de 2.0 este suficient insa daca ai chef de un pic de fugareala nu prea ai cu ce, pur si simplu l-am simtit ca ma ruga sa il iert :) Ca alegere, depinde de fiecare ce stil de conducere are, e clar ca pentru un om linistit motorul 2.0d este cea mai buna alegere din toate punctele de vedere. Acum sa vedem cum o fi cand vine masina :)

ei lasa ca si cu 2.0d prinzi 200km/h . Nu atat de repede ca si cu 3.0d dar se misca.Il ajuta atat cuplul de 330nm cat si cutia etajata perfect pt motorul asta.pentru viteze de pana in 160 e bun si 2.0d. iar mai repede nush unde ai sa mergi :blink:. Totusi intervine un zgomot suparator la vant de la 140km/h incolo. cea mai buna viteza cu care mergi si auzi doar muzica si nici un alt zgomot e 130km/h. Mic dar puternic motoru. Alti constructori scot aceeasi putere sau chiar mai putin din cilindree de 2200cmc.

Motorul are 204 cp si 410 nm. Detalii ? Pai dupa mai bine de 2 ani de condus aceasta masina sunt inca fascinat de cum sta pe A2 la 210km/h , de cum se comporta pe zapada si nisip si de cum poti lua curbele in viteza.

Defecte nu am avut decat in garantie si alea zic eu minore. Si am condus-o de acasa de pe plaja pana la Babele si pana in viforul din 2-4 ianuarie anul asta(unde intre noi fie vorba am tyrecut fluierand in panta pe langa un Pajero mai vechiut. Am martori copii.). Ce sa-ti mai zic ? Nu stiu . Intreba-ma tu...

Edited by MMC

eu spun ca asta e X3:

http://home.mobile.de/SIDl8pq0Oa58w-rkxRbk...111111241171402

sa fie clar, nu el meu :blink:

o cunostinta a mea are asa ceva in Austria si cu tot cu PDC fata+spate a mai comis-o in cate ceva, asa de vara, in spate! are 86tkm a avut ceva problema la partea de incalzire...

ce nu-mi place la cel de pe mobile este ca nu are praguri. este si ceva chit sport care schimba GRAV masina.

Edited by GTR

@GTR pai sunt altele si mai tari, de exemplu cum e a lui Doru numai ca am impresia ca este in incapacitate sa raspunda/posteze , asta de pe mobile.de e copil mic :blink:

@MMC, ce pneuri ai, zgomote, bucsaraie, alte defectiuni daca ai avut cu ea, zici de 210km/h, se chinuie sa ajunga acolo sau ajunge relativ repede si apoi se stabilizeaza, consum minim/mediu/maxim.... :)

@MMC, ce pneuri ai, zgomote, bucsaraie, alte defectiuni daca ai avut cu ea, zici de 210km/h, se chinuie sa ajunga acolo sau ajunge relativ repede si apoi se stabilizeaza, consum minim/mediu/maxim....

Ajunge repede. Nu stiu sa-ti dau in secunde. Si acceleratia e constanta. Nu gafaie decat sus peste 200. Am schimbat in garantie la 13-14.000km bratele fata. Pana acum la 54.000 nu am mai avut nici o problema.

Consum ... peste 160km/h mie cred ca imi ia undeva pe la 16, minim am avut 7,5 (dar ca sa scoti consumul asta inseamna sa renunti la orice placere data de aceasta masina), mediu pe bord am 9,8. Nu exista greieri, zgomote, bucse si alte chestii. A... am schimbat in garantie si claxonul :blink:

Pneuri stock vara , iarna Dunlop Winter Sport.

Edited by MMC

• 1 month later...
masina e pe transport catre Romania :blink:

201196[/snapback]

He he, cam in doua saptamani as zice ca vedem poze.

Si acum, pt ca sunt un pic gelos, recunosc... cand ai facut comanda? eu am comandat-o pe 30 ianuarie si imi vine tocmai pe 15 aprilie...

pai nu mai stiu data exacta dar cred ca putin inaintea ta, cam pe 20, chestia e ca masinile se fabrica pe anumite fluxuri de fabricatie si depinde ce perioada ai prins cu motorizarea ta.

nu ma grabesc sa imi vina masinuta, nu e perioada de concedii deci nu conteaza foarte mult dar cred ca deja cam intr-o saptamana e posibil sa ma trezesc cu ea :blink: insa banuiesc si eu tot cam 2 sapt.

Edited by d-rive