Jump to content

M-am hotarat la X3

d-rive

Recommended Posts

astazi am "analizat" un BMW X3, 2.0d in showroom, era lucrat impecabil si alinierea elementelor de caroserie era corecta. Deci se poate.

am si poze daca exista oameni interesati :)

216326[/snapback]

cand am fost la lansarea noului 3 cabrio ma uitam cu Theo sa vedem daca e cum a spus Wlf si se intampla la toate,dar din pacate doar a ta era cu defectul mai sus mentionat,Cea din showroom era perfecta :blink:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Te cred, daca si cei de la BMW au recunoscut ca nu e deloc in regula... apoi, in realitate usa se vedea mult mai nasol decat in poza, crede-ma, cand o vezi live, in marime naturala, e mai nasol ceea ce se vede, contrasteaza clar cu restul masinii. Mici abateri, mai sunt la unele masini dar... acceptabile.

Magna Steyr, the Graz, Austria, plant that assembles under contract for traditional manufacturers, receives the Gold Plant Quality Award for Europe. Magna Steyr produces the BMW X3, Mercedes-Benz E-Class/Wagon and the Saab 9-3 Convertible. BMW’s Dingolfing, Germany, plant, which produces the BMW 5, 6 and 7 Series, receives the Silver Plant Quality Award, and Porsche’s Valmet, Finland, plant, which produces the Cayman and Boxster, receives the Bronze Plant Quality Award.

citind asta si gandindu-ma la usa aia... :blink: :) :)

:) Poate de data asta si-au reglat aia masinariile :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Ca am tot zis ca e un X3 aici langa mine la care cam la fel sta usa, am reusit sa il prind sa ii fac poze. Nu e chiar asa de grav cum credeam, abia se vede diferenta, dar oricum nu sta perfect aliniat.

post-116-1181353495_thumb.jpg

post-116-1181353579_thumb.jpg

A sosit masina, am condus-o 2 zile, primele impresii:

-geamurile fumurii fac toti banii. e diferenta f mare intre confortul climatic cu sau fara

-motorul e clar mai bine antifonat ca la passat

-se asaza pe sosea cu totul altfel, plus ca 4x4 te face sa intri altfel in curba

-trece mai usor peste gropile din tara noastra frumoasa , asfaltata de hoti

-consum, acum, cam 11,5

-bordul continua sa mi se para de-a dreptul meschin, dar sper sa ma obisnuiesc

-farurile automate sunt comode rau

Mai am de citit manualul si de setat , probabil, multe chestii, oricum impresia generala e de masina cu motor mult mai bun, dar un pic sub asteptari la detalii.

felicitari si s-o stapanesti sanatos. eu consider imbecili pe cei care nu reactioneaza ca si tine. sunt banii tai si e normal sa emiti pretentii. daca ala e un plastic care nu se poate alinia sau ce o fi.. sa-l faca bine si pe urma mai discutam. si loganul se aliniaza ok, chiar si unele jeguri made in USA sunt ok aliniate (in fine majoritatea dni pacate tot vin cu lufturi de fabrica)... la mercedes am mai intalnit faze similare, singurii de care n-am auzit sa se planga sunt posesorii de audi, acolo intr-adevar se pare ca e impecabila testarea post-fabricare. nu inteleg cum a trecut prima masina pe care ti-au livrat-o de masuratorile cu laser ale lufturilor si imbinarilor.. in fine!

felicitari si s-o stapanesti sanatos. eu consider imbecili pe cei care nu reactioneaza ca si tine. sunt banii tai si e normal sa emiti pretentii. daca ala e un plastic care nu se poate alinia sau ce o fi.. sa-l faca bine si pe urma mai discutam. si loganul se aliniaza ok, chiar si unele jeguri made in USA sunt ok aliniate (in fine majoritatea dni pacate tot vin cu lufturi de fabrica)... la mercedes am mai intalnit faze similare, singurii de care n-am auzit sa se planga sunt posesorii de audi, acolo intr-adevar se pare ca e impecabila testarea post-fabricare. nu inteleg cum a trecut prima masina pe care ti-au livrat-o de masuratorile cu laser ale lufturilor si imbinarilor.. in fine!

248505[/snapback]

sper ca te refereai la x-drive, eu nu am avut probleme de aliniere :blink:

si mie imi place audi f mult, ma gandisem la a6, dar drumurile sunt mult prea proaste si eu am de urcat si la 1200 m, din cand in cand.

mi s-ar rupe inima de o bijuterie ca audi. iar allroad mi se pare ca e tot o limuzina, nu prea seamana a suv/sav

Nu prea inteleg cum de la un cheder si o aliniere de usa, se ajunge la un Logan mai bine fabricat, asa doar de dragu de a zice: rusine BMW-ului. Masina e marfa, e la superlativ, e super, dar nu sta bine aliniata o usa si deci e de (cenzurat).

Cromul nu putea disparea de la sine, ori e chrome line ori shadow line, posibil sa fi fost o eroare de comunicare la comanda.

205826[/snapback]

Iar iti place sa scrii multe vorbe, pentru un cheder care nu se aseaza bine si 3mm de inegalitate. Crezi ca daca sunt facute pentru USA, au ceva mai special? Chiar am avut curiozitatea sa ma uit la cateva BMW-uri de aici mai deunazi, si exact un X3 avea aceasi problema. E un plastic mai elastic, nu cred ca e posibil sa il faci sa stea impecabil oricat ai incerca. O sa iti fac poze daca nu crezi, cu cate gasesc pe strada, si garantat 80% din ele au chederele nealiniate. Daca pentru un cheder nu cumperi o masina despre care spui ca e la superlativ, sa am iertare, dar mai bine ramai la Skoda, sigur nu te va dezamagi ....

205941[/snapback]

Am mai spus, si masinile in US au aceasi problema cu chederul, o sa fac poze si o sa vedeti. Usa se regleaza din incuietoare, si se poate foarte bine deregla cand o trantesti prea tare. Nu inteleg de ce un cheder trebuie sa genereze valuri si valuri de cuvinte la nesfarsit, doar de dragul de a blama ceva.

206195[/snapback]

Pai asta zic si eu. Masina a fost laudata ca e la superaltiv, motor, cutie etc. si i s-a gasit un defect minor despre care se arunca vorbe aiurea. Daca nu era usa, gasea pana la urma altceva sa se lege, nu era asta o problema....

Nimic nu e perfect pe lumea asta, fie ca se cheama BMW, Mercedes sau Ferrari.

206209[/snapback]

Exact, total de acord, l-au tratat corect, i-au schimbat masina, au inteles ca nu e normal sa dea o masina cu defectul respectiv, atunci pentru ce atata venin? Doar asa sa dea palme la BMW ca n-a fost multumit? E genul care face din tantar armasar, din placerea de a bate tastele la calculator ....

206229[/snapback]

Dupa felul in care ai pus problema, nici nu ma mira.

Indiferent ca e o masina sau un alt produs, in momentul in care doresti sa il achizitionezi si calitatea nu te satisface, nu ti-l baga nimeni pe gat. Totul se rezuma la felul in care rezolvi situatia cu cel care ti-l vinde. In cazul tau am inteles ca iti va veni o alta masina, deci care este problema?

206276[/snapback]

Ne bucuram ca esti multumit. Ideea era sa astepti sa vezi ce final va avea povestea, sa nu te pripesti in afirmatii.

Pana la urma nu e chestie de calitate, mai mult e vorba de serviciile care ti se ofera. Daca ti s-ar fi spus, domne nu iti convine masina, asta e, noi ti-am luat banu, iti dadeam dreptate si puteai scrie ce vrei tu. Dar din moment ce ai rezolvat problema si vei primi alta cum iti doresti, asta inseamna ca si-au respectat blazonul. Deci unele afirmatii facute pe parcursul topicului, sunt de-a dreptul aberante in situatia de fata.

206296[/snapback]

Reglajul usii se face din clanta, e vorba de doua suruburi care le slabesti un pic, aliniezi usa cum doresti, si strangi suruburile la loc. E posibil ca de la o trantire mai sanatoasa a usii, sa se deplaseze.

206304[/snapback]

Unde zici ca era fugita matrita? :blink: Cea mai tare concluzie posibila ....

206498[/snapback]

Nu e vorba de matrita aici, pentru ca din cate tin minte, cadrul geamului este atasat usii ulterior, nu este turnat impreuna cu usa.

Mi se pare imposibil ca usa aia sa fi fost aliniata perfect in toate colturile, iar sus sa fie cu 3mm mai ridicata.

206506[/snapback]

Ca am tot zis ca e un X3 aici langa mine la care cam la fel sta usa, am reusit sa il prind sa ii fac poze. Nu e chiar asa de grav cum credeam, abia se vede diferenta, dar oricum nu sta perfect aliniat.

245562[/snapback]

Hai ca am citit tot topicul, se pare ca wlf asta e singura persoana care nu a fost de acord cu drive ala , in final a vazut si el ca nu avea dreptate , bravo wlf.

Pai ala daduse o gramada de bani pe masina aia si sa o ia defecta? Multumesc de ideea cu citirea intregului topic teddy.

Dar drive asta de ce nu pune si el niste poze ceva s-a suparat si a plecat cu masina si nu vrea sa mai zica impresii , mie imi plac cupeurile dar si restul de bmw-uri.

nu :blink: ala-i numai pe A8 :)

Mie imi place altceva, se da una bucata X3 cu 3.0diesel, 218 cai si 500nm, se da una bucata Touareg V10 tdi, nici nu mai zic specificatiile motorului decat ca are 5000cmc, stiti care e timpul de la zero la o suta de km/h la ambele masini? Acelasi... 7,4 sec :) Asa ca BMW rulz :)

Edited by pilot-drift