Jump to content

Sfat achizitie BMW 120d

BV26CAT

Recommended Posts

Salut,

Am gasit aceasta masina pe net:

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-120-bmw-seria-1-diesel-2006-bucuresti/164029349.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2006&maxConstructionYear=2007&tabNumber=1

Nu are multi km, are istoricul de service, iar pretul este convenabil. Insa are doua minusuri:

- este vopsita integral in urma unei "chei" date de un binevoitor si nu stiu cum a fost efectuata aceasta operatie (pregatirea masinii, daca au dat direct peste lacul si vopseaua originala). N-as vrea sa se exfolieze vopseaua peste cateva luni.

- a stat un an de zile la vanzare la BMW Baneasa auto rulate. Avand in vedere ce am citit pe acest forum referitor la BMw Baneasa cata intredere pot sa mai am intr-o masina care a stat la ei un an?

eu stiu pe cineva care a luat o masina de la BMW nustiu daca Baneasa si avea un lonjeron indreptat ... bine inteles ca nu a stiut cand a cumparato ... deci incredere ca la orice masina second adica deloc ! te duci vezi verifici , dar nu crede nimic din ce ti se spune .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.