Jump to content

contempo brasov- cum sunt?

Recommended Posts

Am un e46 luat de la AB cu garantie second hand (mai am vreo 10 luni garantie) si deja am depasit termenul de revizie cu aproape 1000 km. La AB m-au programat pe 4 ianuarie cel mai devreme (de acum o saptamana), la Trado Motors in Iasi nu au nushce filtru si nu pot aduce eu altul luat de altundeva asa ca ma programeaza cam pe 5-6 ianuarie. (Eu sunt din Bacau) La contempo am programare maine la ora 8 dimineata. Am vazut pe site ca au adresa pe dn1 la km 160. Sunt usor de gasit? Venind dinspre Bacau, trebuie sa urmaresc iesirea spre Bucuresti, sau cum ajung acolo? Am nevoie de ajutor cu directiile pentru ca nu prea cunosc Brasovul si vreau sa ajung acolo cam pe la 7. Stie cineva cam cat costa o revizie completa (toate filtrele +ulei) la oamenii astia? Multumesc anticipat tuturor. Sarbatori fericite!

preturile sunt in functie de ce faci la masina, inspectie sau oilservice?

cat despre contempo nu-ti fa probleme nu e brasovu asa mare incat sa te pierzi, are indicatoare catre bucuresti, tii drumul spre bucuresti si cand iesi din bv. spre predeal o sa vezi service-ul pe partea stanga e mare nu ai cum sa-l ratezi

Probabil vii dinspre Sf. Gheorghe... Urmareste drumul spre Bucuresti si la iesire e un pod mare, unde drumul inainte merge spre Sacele iar drumul principal coteste usor spre dreapta. La 200m e Contempo.

170612[/snapback]

nu mai e drumul spre sacele inainte ca sa facut iesirea pe centrura, acum pentru sacele trebuie sa ocolesti pe sub pod.

multumesc mult pentru promptitudine. am ajuns, am gasit, am facut revizia, ma declar multumit ... mai putin de dn1 de la bv spre bucuresti... e omor pe-acolo ...

170809[/snapback]

Mah, cred ca te-am vazut. Am trecut prin fata ta cand ieseai de la Contempo, faceai stanga spre Bucale. A ta e bleu metalizat cu numere de BC? Eu am trecut la 2 m prin fata ta pe la 11.00 :blink: A mea e verde metalizat cu BMW la numar, mai vazut?

daaaaa, te-am vazut, chiar am remarcat culoarea.

Later edit: eu am fost si sunt si membru vwforum ... acolo aveam niste stickere cu vwforum care faceau mult mai usoara identificarea membrilor forumului in trafic. La comenzi mai mari , un sticker ajunge sa aiba un pret derizoriu ... sau deja exista stickere cu bmwclub si nu stiam eu?

Edited by BayerischeMotorenWannabee

daaaaa, te-am vazut, chiar am remarcat culoarea.

Later edit: eu am fost si sunt si membru vwforum ... acolo aveam niste stickere cu vwforum care faceau mult mai usoara identificarea membrilor forumului in trafic. La comenzi mai mari , un sticker ajunge sa aiba un pret derizoriu ... sau deja exista stickere cu bmwclub si nu stiam eu?

170922[/snapback]

ce coincidenta! :blink: