Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sfat sistem audio

chris-T

Recommended Posts

Buna, deci fara sa o lungesc, as dori niste sfaturi in legatura cu achizitionarea unui sistem audio pentru masina mea, as dori sa schimb difuzoarele si sa pun ceva mai performant, de preferat sa raspunda cei care au aceeasi serie si cam ce sisteme si-au pus ei (difuzoare, sufwoofere, amplificatoare etc.) si cam pe la ce costuri s-ar ridica toata treaba. Mersi! :twoup:

Buna, deci fara sa o lungesc, as dori niste sfaturi in legatura cu achizitionarea unui sistem audio pentru masina mea, as dori sa schimb difuzoarele si sa pun ceva mai performant, de preferat sa raspunda cei care au aceeasi serie si cam ce sisteme si-au pus ei (difuzoare, sufwoofere, amplificatoare etc.) si cam pe la ce costuri s-ar ridica toata treaba. Mersi! :twoup:

Primul si cel mai obligatoriu lucru este sa-ti schimbi HeadUnitul(playerul). Alege ceva de la Pioneer sau Alpine (merg si Kenwood). Daca dupa aira vrei si amplificare , vezisa alegi un player care sa aibe si iesiri RCA si LPF(Low pass filter) si HPF(High pass filter).

Muzica va suna mult mai bine.(HU original e foarte slab)

Dupa aia urmeaza amplificarea (mai ales pt bass) si eu as pune 2 subwoofere free air ca cele de pe pachetul audio M.

Cumpara un sistem audio cu dsp, 400 euro si ai rezolvat problema. sistemul asta este varianta high-en disponibila pt bmw e39 deci cred ca este ideal sa pui ceva ce a fost proiectat pt masina aia. sistemul asta are niste difuzoare care nu promit mult la aspect, dar suna excelent. eu am facut upgrade de la sistemul audio stock la cel cu dsp la fostul meu e39 si am fost foarte multumit. daca esti din bucuresti te pot pune in legatura cu un amic care are asa ceva pe masina lui si vezi daca te multumeste sonorizarea. sistemul asta cuprinde 10 difuzoare, statie de amplificare si subwoofer

Sry ca ma bag inseama pe topicul tau. O intrebare am, ce sistem as putea pune si eu pe e46? As prefera un player dedicat pt e46, adica sa intre perfect si sa tina linia bordului, si culoarea etc : ) Cd-playerul original bmw nu face fata? sincer nu vreau sa fie discoteca in masina, vreau doar un sunet mai clar si ceva putere, eu deocamndata am radio-casetofon si restu stock tot. Mersi anticipat.

Mergi la o intalnire in timisoara, trebuie sfie cineva care are aistemul top-hifi cu dsp pe masina si vezi daca te satisface

Suna bine TOP HI-FI dar e scump si second.

Cred ca e cam mic bugetul. Probabil ajunge de 2 difuzoare free air DLS si un amplificator. Nu mai raman si bani de difuzoare amplificate . Fa cum a facut colegul din link http://www.bmwclub.r...l__dls+open+air.

• 3 months later...